F Ο Joaquin Phoenix στη νέα βιογραφική ταινία του Gus Van Sant - FilmBoy Ο Joaquin Phoenix στη νέα βιογραφική ταινία του Gus Van Sant - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Joaquin Phoenix στη νέα βιογραφική ταινία του Gus Van Sant


    Είκοσι και πλέον χρόνια μετά το To Die For, ο Gus Van Sant είναι έτοιμος να ξανασυνεργαστεί με τον Joaquin Phoenix σε βιογραφική ταινία για τον σκιτσογράφο John Callahan.

    Ο γεννημένος το 1951, John Callahan κακοποιήθηκε από μια δασκάλα του μόλις στα 8, ήταν αλκοολικός από τα 12 του, ενώ στην εφηβεία είχε ήδη αναπτύξει εθισμό και στα ναρκωτικά.

    Στα 21 του, κατά τη διάρκεια μιας ολοήμερης μπαρότσαρκας με έναν φίλο του, είχαν ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο που τον άφησε τετραπληγικό. 
    Μετά το ατύχημα, και αφού έμαθε να κρατάει το μολύβι ανάμεσα στα δυο του χέρια, ξεκίνησε να σκιτσάρει, συνήθως θέματα μακάβρια που θεωρούνται ταμπού. 

    Τα σκίτσα του φιλοξενήθηκαν σε μια εφημερίδα του Portland, προκαλώντας συχνά ακόμα και μποϋκοτάζ εναντίον της. 
    Στα 59 του πέθανε από επιπλοκές κατά τη διάρκεια μια εγχείρησης.

    Η ιστορία του Callahan ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για να αποτυπωθεί στο πανί, με τον Phoenix να μοιάζει για ιδανική επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 
    Εκεί που κρατάμε μικρό καλάθι είναι για τη σκηνοθεσία του Van Sant, η καριέρα του οποίου σίγουρα δεν είναι στα καλύτερά της, ειδικά μετά τη τελευταία παταγώδη αποτυχία του The Sea of Trees.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Joaquin Phoenix στη νέα βιογραφική ταινία του Gus Van Sant Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top