F Οι Αναλώσιμοι επιστρέφουν για 4η και τελευταία φορά! - FilmBoy Οι Αναλώσιμοι επιστρέφουν για 4η και τελευταία φορά! - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Αναλώσιμοι επιστρέφουν για 4η και τελευταία φορά!


    Η πρώτη ταινία ακουγόταν λίγο σαν ανέκδοτο. 
    Ο 65άρης τότε Sylvester Stallone, άρτι αφιχθείς από τα τελευταία Rocky και Rambo, αποφάσισε να συγκεντρώσει μερικά πουρά της γενιάς του και παρέα μερικούς νεότερους action ηθοποιούς, να μας παρουσιάσει μια παλιομοδίτικη ταινία δράσης, το The Expendables.

    Η ταινία δεν ήταν κακή αλλά και τίποτα το ιδιαίτερο, με την εμπορική επιτυχία να οδηγεί στο The Expendables 2, που με τον Simon West στο τιμόνι και το cast να γίνεται ακόμα πιο τρελό με τη προσθήκη των Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme και Arnold Schwarzenegger, απογείωσε τη διασκέδαση.

    Ύστερα ήρθε το μαύρο πρόβατο, με τον Sylvester Stallone να έχει τη “φαεινή” ιδέα να νερώσει το The Expendables 3 ώστε να γίνει PG-13 και να δώσει τη σκηνοθεσία στον άπειρο Patrick Hughes
    Αν σε αυτά προσθέσουμε και το φιάσκο του early leak, το πολύ κακό κριτικό και εμπορικό επακόλουθο ήταν μάλλον αναμενόμενο.

    Όλοι πίστευαν ότι ξεμπερδέψαμε με τους Αναλώσιμους, όμως ο Sly φαίνεται ότι έχει διαφορετική άποψη, ανακοινώνοντας και επίσημα ότι έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει το The Expendables 4, το οποίο και θα κλείσει τη σειρά. 
    Σύμφωνα με δική του δήλωση, κατάλαβε το τραγικό λάθος του PG-13 και η νέα ταινία θα είναι και πάλι R, δίνοντας στο κοινό τη βία χάθηκε στο προηγούμενο κεφάλαιο.

    Παλιότερα, όταν μια τέταρτη ταινία υπήρχε μονάχα ως πιθανότητα, είχαν διαρρεύσει τα ονόματα των Pierce Brosnan και Jack Nicholson ως νέα μέλη του cast, χωρίς όμως να επιβεβαιωθεί τίποτα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Αναλώσιμοι επιστρέφουν για 4η και τελευταία φορά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top