F Between Us trailer: Μια ...αληθινή ματιά στο σκληρό κόσμο του ρομαντισμού! - FilmBoy Between Us trailer: Μια ...αληθινή ματιά στο σκληρό κόσμο του ρομαντισμού! - FilmBoy
  • Latest News

    Between Us trailer: Μια ...αληθινή ματιά στο σκληρό κόσμο του ρομαντισμού!


    Το Tribeca Film Festival έχει παράδοση στις καλές ανεξάρτητες δραματικές κομεντί, και αποτελεί μια καλή αγορά για εταιρείες όπως η IFC Films που κατά καιρούς έχει βγάλει πολλές αξιόλογες ταινίες.
    Μία από αυτές μοιάζει να είναι το Between Us του Rafael Palacio Illingworth, ένα ρομαντικό δράμα με μερικούς από τους αστέρες του ανεξάρτητου σινεμά.

    Ύστερα από έξι χρόνια μαζί, το 30-κάτι ζευγάρι Henry (Ben Feldman) και Dianne (Olivia Thirlby) βρίσκονται εγκλωβισμένοι στους φόβους τους για τη δέσμευση και την κοινωνική πίεση που τους ασκείται για να παντρευτούν. 
    Μια παρορμητική απόφαση και μια αποκάλυψη έκπληξη θα τους θέσουν σε συναισθηματική δίνη. 

    Σε μια νυχτερινή τους έξοδο στο Los Angeles, θα γνωρίσουν δύο ξένους – έναν free spirited rocker (Adam Goldberg) και μία γοητευτική καλλιτέχνιδα (Analeigh Tipton) - που προσφέρουν τη δυνατότητα νέων ρομαντικών συγκινήσεων. 
    Οι επιλογές που θα κάνει ο καθένας τους θα καθορίσει και το μέλλον της σχέσης τους.

    Το Between Us περιγράφεται ως ‘βάναυσα ειλικρινές και γλαφυρά αστείο’, αλλά βρήκα και το πιο βαρύγδουπο ‘...μια ακατέργαστη και αληθινή ματιά στο σκληρό έδαφος του ρομαντισμού του 21ου αιώνα’!

    Κυκλοφορεί στις ΗΠΑ από 6 Ιανουαρίου 2017.
    Ρίξτε μια ματιά στο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Between Us trailer: Μια ...αληθινή ματιά στο σκληρό κόσμο του ρομαντισμού! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top