F Taboo trailer: Ο Tom Hardy στη νέα φιλόδοξη σειρά εποχής - FilmBoy Taboo trailer: Ο Tom Hardy στη νέα φιλόδοξη σειρά εποχής - FilmBoy
  • Latest News

    Taboo trailer: Ο Tom Hardy στη νέα φιλόδοξη σειρά εποχής


    Μετά από μια σπουδαία γι’αυτόν χρονιά, το 2015, όπου βρισκόταν σχεδόν παντού (από Child 44 και Legend μέχρι The Revenant και βέβαια Mad Max Fury Road), ο Tom Hardy εξαφανίστηκε από τη μεγάλη οθόνη την χρονιά που φεύγει.

    Στις αρχές του Γενάρη του 2017 όμως θα τον δούμε …στη μικρή οθόνη αρχικά, στο Taboo του FX,  όπου ο ίδιος είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Ridley Scott, και έγραψε ο ίδιος το σενάριο μαζί με τον πατέρα του Chips Hardy αλλά και τον σεναριογράφο του Burnt, Steven Knight.

    Στο Taboo, ο Tom Hardy παίζει τον James Keziah Delaney, έναν σκληρό και αδίστακτο τυχοδιώκτη που επιστρέφει στο Λονδίνο το 1814 αφού πέρασε 10 χρόνια στην Αφρική, για να ανακαλύψει ότι ο πατέρας του που έχει πια πεθάνει, του άφησε μια μυστηριώδη κληρονομιά.

    Ο Delaney αρνείται να πουλήσει την επιχείρησή της οικογένειάς του στην East India Company και επιλέγει να χτίσει την δική του αυτοκρατορία εμπορίου και ναυτιλίας, στη μέση του πολέμου του 1812, μεταξύ των ΗΠΑ και της Βρετανίας. 
    Και φαίνεται να υπάρχουν πολλοί που θέλουν να αποτύχει.

    Στη σειρά παίζουν ακόμη ο Leo Bill, η Oona Chaplin, ο Jonathan Pryce και άλλοι.
    Η σειρά των 8 επεισοδίων ξεκινά στο FX στις 10 Ιανουαρίου 2017, γι’αυτό και κυκλοφόρησε το νέο trailer, μετά από εκείνο που είδαμε τον Φεβρουάριο.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Taboo trailer: Ο Tom Hardy στη νέα φιλόδοξη σειρά εποχής Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top