F Το reboot του The Crow αλλάζει χέρια ...ξανά! - FilmBoy Το reboot του The Crow αλλάζει χέρια ...ξανά! - FilmBoy
  • Latest News

    Το reboot του The Crow αλλάζει χέρια ...ξανά!


    Από το 2008 όταν πρωτακούσαμε την πρόθεση του Stephen Norrington τότε να παρουσιάσει ένα reboot για τη κλασσική πια ταινία που το 1994, The Crow, έχουν γραφτεί άπειρες γραμμές για τα προβλήματα και τις αλλαγές που παρουσιάζονται στη παραγωγή της, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε μια ανάσα από το 2017 και ακόμα να μην έχουμε ουσιαστικά καμία εξέλιξη.

    Τρεις σκηνοθέτες και αμέτρητοι ηθοποιοί βρέθηκαν στα υπόψη ή ακόμα και υπέγραψαν για τη ταινία, μεταξύ των οποίων οι Bradley Cooper, Luke Evans και Jack Huston, όμως ο ένας μετά τον άλλον λάκιζε και πως μπορείς να τους κατηγορήσεις, μιας και τα οικονομικά και νομικά προβλήματα ήταν βουνό.

    Προσφάτως, το φιλμ φαινόταν να έχει μπει στο (σωστό;) δρόμο του, με τον Corin Hardy να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη, τον Jason Momoa να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τα γυρίσματα να αναμένονται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2017.

    Και να σου που ξαφνικά όλα αλλάζουν και πάλι, με την Relativity Media που έφτασε στα όρια της χρεωκοπίας και με νύχια και με δόντια κατάφερε και κράτησε τα δικαιώματα της ταινίας, τώρα μαθαίνουμε ότι την πούλησε στο γκρουπ των Davis Films, Highland Film Group και Electric Shadow, οι οποίες θα αναλάβουν τη χρηματοδότηση, τη παραγωγή και τη διανομή της.

    Μετά από αυτή την εξέλιξη, άγνωστο παραμένει κατά πόσο θα (ξανά)αλλάξουν και οι συντελεστές της, με τους Hardy και Momoa να βρίσκονται στον αέρα.
    Μήπως θα ήταν καλύτερα να την αφήσουν στην ησυχία της;

    * Θυμηθείτε το αφιέρωμα 'Οι Άνθρωποι Που Βάφτηκαν με το Χαμόγελο των Σκιών' του Αργύρη, μια μεγάλη ανάλυση στα comics, στα βιβλία και στις προσαρμογές σε Σινεμά/TV του The Crow.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το reboot του The Crow αλλάζει χέρια ...ξανά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top