F Η Relativity πτώχευσε, το The Crow σταμάτησε ...ξανά! - FilmBoy Η Relativity πτώχευσε, το The Crow σταμάτησε ...ξανά! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Relativity πτώχευσε, το The Crow σταμάτησε ...ξανά!


    Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα του reboot του The Crow.
    Λίγο μετά την απώλεια του πρωταγωνιστής Jack Huston, η παραγωγή της ταινίας έχει σταματήσει, προφανώς λόγω της πρόσφατης πτώχευσης της Relativity ή οποία θα χρηματοδοτούσε το φιλμ.

    Όταν παράτησε τη ταινία ο Huston, δεν ήταν σαφές αν αυτό έγινε λόγω προγραμματισμού ή δημιουργικών διαφορών, αλλά αποδεικνύεται ότι ίσως ‘έβλεπε μακρυά’ και κατάλαβε το οικονομικό πρόβλημα.

    Η Relativity ήταν από τα μεγαλύτερα studio παραγωγής και διανομής στην Αμερική, αλλά η είδηση της πτώχευσης δεν εξέπληξε κανέναν.
    Εδώ και μήνες ακούγονταν για τα οικονομικά προβλήματά της εταιρείας, αλλά όλοι (ειδικά οι εμπλεκόμενοι σε μελλοντικά της project) ήλπιζαν πως στο τέλος κάτι θα βρεθεί και θα επιβιώσει.

    Ακόμα και πριν λίγους μήνες, κάποιος από την εταιρεία είχε πει ‘…συνεχίζουμε και είμαστε ενθουσιασμένοι με το reboot του The Crow!’.

    Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, όλη η ομάδα παραγωγής εγκατέλειψε το έργο αυτή την εβδομάδα, και τους ακολούθησαν αρκετοί από τους επικεφαλής του τμήματος.

    Αυτό δεν είναι ένα καλό σημάδι για μια ταινία που ήλπιζε να ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο με τον σκηνοθέτη Corin Hardy, ειδικά όταν η εταιρεία πίσω από την ταινία βρίσκεται πλέον σε πτώχευση.

    Η Relativity ξεπουλά τώρα κάποιες από τις περιουσίες της σε άλλες εταιρείες παραγωγής.
    Το teen romance Out Of This World με τον Asa Butterfield είναι τώρα στην STX Entertainment, και τα δικαιώματα ενός άλλου μελλοντικού project, της μεταφοράς του The Tribes of Paols Verbes, επέστρεψαν στους παραγωγούς της ταινίας.

    Ως εκ τούτου, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες ότι Το Κοράκι μπορεί να καταλήξει σε άλλο studio.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Relativity πτώχευσε, το The Crow σταμάτησε ...ξανά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top