F Τα σχέδια για το νέο The Crow - FilmBoy Τα σχέδια για το νέο The Crow - FilmBoy
  • Latest News

    Τα σχέδια για το νέο The Crow


    Τι δεν ξεζουμίσαμε ακόμα; 
    Α ...ναι το The Crow του 1994.

    Μια ταινία που κανείς δε θα'πρεπε να αγγίξει για πολλούς και διάφορους λόγους, ο σημαντικότερος ίσως ελάχιστος φόρος τιμής στον Brandon Lee, τον γιό του ημίθεου.

    Ένα σκοτεινό κόμικ που του δόθηκε η δέουσα προσοχή από τον Αlex Proyas, αρκετά πιστό στη μεταφορά του στην οθόνη, στιγματίστηκε από το θανατηφόρο ''ατύχημα;'' του πρωταγωνιστή του.


    Μια ταινία που γιγαντώθηκε από τις άπειρες φήμες που ακολούθησαν, από το μπάχαλο πίσω απο τις κάμερες με μεγάλο μέρος του προσωπικου να το ρίχνει στα ναρκωτικά, τα συχνά ατυχήματα στα γυρίσματα και το μυστήριο που καλύπτει τον Lee με ορισμένους να κάνουν λόγο ακόμα και για ανάμειξη της Υαkuza τόσο στην απώλεια του Bruce όσο και του Brandon.

    Mπρος στα δολάρια βέβαια και στη παντελή απουσία ιδεών, ο παραγωγός Pressman υποστηρίζει οτι θα φερθεί με σεβασμό στο πρωτότυπο τονίζοντας οτι υπάρχουν πολλά 'πεδία' που δεν έχουν εξερευνηθεί ακόμα.


    Η καρέκλα του σκηνοθέτη παραμένει κενή, ενώ το 'Κοράκι' θα ενσαρκώσει ένας απο τους Luke Evans (που έχει πάρει τα πάνω του τώρα τελευταία με Dracula Untold, Hobbit: The Desolation of Smaug κτλ), Tom Hiddleston (η αλλιώς Loki για τους μυημένους) και James McAvoy (X-men, Wanted, Filth).


    Oλα τα ονόματα μου ακούγουνται ενδιαφέροντα, με μια Χ ψυχοπάθεια στο βλέμμα τους ασορτί με τη ψυχοσύνθεση του ήρωα.
     

    Αν πάλι δώ κανα φερέλπι 'φουσκωμένο' και περιποιημένο με λάγνο βλέμμα, και μια ρομαντική ιστορία εκδίκησης θα ξυπνάω έντρομος ουρλιάζοντας στο ....'Λυκόφως'.

    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα σχέδια για το νέο The Crow Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top