F Είναι μοιραίο... Ο Carlos Fresnadillo απόσύρεται από το remake του The Crow - FilmBoy Είναι μοιραίο... Ο Carlos Fresnadillo απόσύρεται από το remake του The Crow - FilmBoy
  • Latest News

    Είναι μοιραίο... Ο Carlos Fresnadillo απόσύρεται από το remake του The Crow

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Τα σημάδια της μοίρας είναι κει.

    Ένα all time classic που δεν το αγγίζεις και που ήδη είχε πήξει αρκετά απ'τα αχρείαστα sequel, αποτυχημένες επιλογές ηθοποιών και αποχωρήσεις σκηνοθετών.

    Συνέχεια στην ταλαιπωρία για το reboot/remake του The Crow, μιας και ο Juan Carlos Fresnadillo του 28 Weeks Later αποχώρησε και αυτός απ'το πρότζεκτ.

    Το Twitch μάς το μετέφερε και το Deadline μάς το επιβεβαίωσε ενώ απ'όσο καταλαβαίνω, ρόλο στην αποχώρηση θα έπαιξε ...



    ...και η ενασχόληση του Ισπανού σκηνοθέτη με ένα άλλο reboot, αυτό του Highlander.

    Αν πάμε λίγο πιο πίσω θα δούμε ότι αρχικά ήταν να το σκηνοθετήσει ο Stephen Norrington του Blade, με ένα σενάριο αρχικά γραμμένο απ'τον γνωστό τραγουδιστή/συγγραφέα Nick Cave.

    Υποψήφιος για πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν κάποτε ο Mark Wahlberg, μετά ήρθε ο Bradley Cooper ο οποίος και ευτυχώς για μας πήγε στον αγύριστο για χάρη του Paradise Lost και τελικά ενώ δούλευε πάνω στο σενάριο ο Alex Tse, συν-σεναριογράφος του Watchmen, αποχώρησε και ο Fresnadillo.

    O Norrington είχε μιλήσει κάποτε για μια πιο ρεαλιστική και σκληρή εκδοχή με σχεδόν ντοκιμαντερίστικο στυλ και μάλλον θα το κράταγαν αυτό οι επόμενοι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι.

    Δεν γνωρίζουμε λοιπόν αν θα διατηρηθεί το σενάριο του Alex Tse και μένει να φανεί απ'την επιλογή του επόμενου σκηνοθέτη μιας και η Relativity Media συνεχίζει να πιστεύει στο προτζέκτ αναζητώντας σκηνοθέτες.

    Απίστευτο πάντως μου φαίνεται αυτό.
    Μια ιδανική λύση που μου ήρθε θα ήταν ο Del Toro ή έστω κανάς Vincenzo Natali των Cube, Cypher, Splice


    Ειδικά όμως ο πρώτος είναι καραφούλ πιασμένος, οπότε τι άλλο περιμένετε να συμβεί εκεί πέρα για να το πάρετε απόφαση;

    Η ίδια η μοίρα σαν άλλο κοράκι, σας το βροντοφωνάζει: MHN TO KANETE!
    Τι χειρότερο περιμένουν δηλαδή, να φαλιρίσει η εταιρεία;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Είναι μοιραίο... Ο Carlos Fresnadillo απόσύρεται από το remake του The Crow Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top