F Ο Bradley Cooper αφήνει ήσυχο το remake του The Crow - FilmBoy Ο Bradley Cooper αφήνει ήσυχο το remake του The Crow - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Bradley Cooper αφήνει ήσυχο το remake του The Crow

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    Φίλοι, αναγνώστες, ομοϊδεάτες, Crow fans ανά την υφήλιο!

    Θυμάστε πριν κάμποσο καιρό, που έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι ο Bradley Cooper θα υποδυόταν τον Eric Draven στο remake του ‘The Crow’, που ετοιμαζόταν για το 2013 από την Relativity Media και τον Juan Carlos Fresnadillo;

    Με χαρά και ανακούφιση σας ανακοινώνω ότι μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

    Ο Bradley Cooper αποχώρησε από το project, λόγω πιεσμένου προγράμματος.

    Ο ηθοποιός ίσως θεώρησε ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και σε αυτό εγχείρημα, καθόσον ...



    ...το φθινόπωρο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ‘Silver Linings Playbook’ του David O. Russell, στο οποίο θα παίξει και αμέσως μετά, γύρω στο πρώτο τρίμηνο του 2012, η Legendary Pictures και ο Alex Proyas (ο σκηνοθέτης του αρχικού Crow) σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης μεταφοράς του επικού ποιήματος του John Milton, ‘Paradise Lost’, στο οποίο θα υποδύεται τον Lucifer.

    (Τι έγινε ρε παιδιά? Τελειώσανε οι gothic φιγούρες και πέσανε όλοι στον Cooper? Ήμαρτον!)

    Φήμες θέλουν τη Relativity να σχεδιάζει την έναρξη της παραγωγής της ταινίας τον ίδιο καιρό με το Paradise Lost, οπότε και ο Cooper προφανώς δεν μπορούσε να τα φέρει βόλτα και τα δύο.

    Αλλά η Relativity δεν θα μείνει χωρίς πρωταγωνιστή.

    Ήδη δύο ονόματα έχουν προκύψει για την διαδοχή του Cooper.

    Ο ένας είναι ο Mark Wahlberg (The Fighter), ο οποίος είχε προσεγγιστεί από την παραγωγή στα τέλη του 2010 για να παίξει τον νέο Eric Draven, και ο δεύτερος είναι ο Channing Tatum (The Eagle).

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία και ο Wahlberg έχει ήδη υπογράψει για να παίξει στο ‘2 Guns’, οπότε είναι νωρίς για να ξέρουμε κάτι σίγουρα.

    Πάντως η Relativity δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό το θέμα.

    Προσωπικά, ως λάτρης του franchise που σημαδεύτηκε από την πρώτη ταινία από τα προεφηβικά μου χρόνια, παρόλο που είδα με καλό μάτι την αποχή του Cooper από το remake, θέλω να διατηρώ κάποιες αμφιβολίες και για τους διαδόχους του.

    Δεν γνωρίζουμε με σιγουριά αν η παραγωγή είναι όντως ανάμεσα στους δυο ή αν θα ενταχθούν σε μια ευρύτερη γκάμα υποψηφίων για το ρόλο του κιθαρίστα που σηκώνεται από τον τάφο.

    Αλλά, αφενός ο Wahlberg μου φαίνεται ότι είναι αρκετά μεγάλος ώστε να ταιριάζει ηλικιακά και φυσιογνωμικά στον Draven, αφετέρου ο Tatum, χώρια το ότι δεν του ταιριάζει καθόλου, δεν είναι γι αυτό το είδος των ταινιών.

    Μιλάμε πάντα για έναν goth κιθαρίστα ροκ συγκροτήματος, με σκοτεινό παρουσιαστικό, και όχι για τον quarterback της ομάδας rugby του κολεγίου, που τα έχει με την αρχηγό των cheerleaders.

    Ελπίζω μόνο η παραγωγή να σκεφτεί και να εξετάσει καλά το ποιον ηθοποιό θα βάλει να βαδίσει τα βήματα του συγχωρεμένου Lee.

    Κακά τα ψέματα, είναι δύσκολο το έργο τους, όχι μόνο γιατί πολλοί θα προσπαθήσουν εκούσια και ακούσια να συγκρίνουν τους δύο Dravens, το οποίο θα είναι αναπόφευκτο, αλλά, για να το θέσω σε πιο αντικειμενική βάση, είναι τέτοιος ο ρόλος που δεν μπορεί κανείς να βάλει τον οποιονδήποτε action hero που μπορεί να έχει ρεύμα.

    Το make-up, τα δερμάτινα και τα μακριά μαύρα μαλλιά δεν πάνε σε όλους.

    Πείτε κι εσείς μια γνώμη!
    Τόση ώρα τα λέω εγώ. Κοράκιασα!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Bradley Cooper αφήνει ήσυχο το remake του The Crow Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top