F Railroad Tigers trailer: Ο Jackie Chan στο τρένο του νέου Ασιατικού comedy/western - FilmBoy Railroad Tigers trailer: Ο Jackie Chan στο τρένο του νέου Ασιατικού comedy/western - FilmBoy
  • Latest News

    Railroad Tigers trailer: Ο Jackie Chan στο τρένο του νέου Ασιατικού comedy/western


    Είμαι διχασμένος.
    Από τη μία, έχουμε τον Jackie Chan που έχει να κάνει επιτυχία εκτός Ασίας από τα Rush Hour (το Rush Hour 4 συζητιέται έντονα) …άντε και το Shanghai Noon το 2000 (για το οποίο ετοιμάζεται sequel με τίτλο Shanghai Dawn).

    Από την άλλη, το είδος των Ασιατικών comedy/western …με τρένα είναι σχεδόν πάντα απολαυστικά (όσοι δεν έχετε δει ακόμα το The Good The Bad The Weird μην διαβάσετε παρακάτω).

    Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του Railroad Tigers, σε σκηνοθεσία Ding Sheng (του Saving Mr. Wu που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι) στο οποίο ο Jackie Chan εργάζεται ως σιδηροδρόμος και συνεργάζεται με μια ομάδα μαχητών ενάντια στον Ιαπωνικό στρατό προκειμένου να εξασφαλίσει τροφή για τους δικούς του ανθρώπους.

    Δεν είναι τίποτα πατριωτικό, μάλλον κάτι σαν Ρομπέν των Δασών - γουέστερν με όλα τα κλασικά καρτουνίστικα στοιχεία της κωμωδίας από το Χονγκ Κονγκ.
    Άρα καλό θα είναι.

    Το Railroad Tigers θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 6 Ιανουαρίου 2017.
    Καλό;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Railroad Tigers trailer: Ο Jackie Chan στο τρένο του νέου Ασιατικού comedy/western Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top