F Kong: Skull Island trailer: Καλώς ήρθατε στο κινηματογραφικό σύμπαν ...του Godzilla! - FilmBoy Kong: Skull Island trailer: Καλώς ήρθατε στο κινηματογραφικό σύμπαν ...του Godzilla! - FilmBoy
  • Latest News

    Kong: Skull Island trailer: Καλώς ήρθατε στο κινηματογραφικό σύμπαν ...του Godzilla!


    Η Warner Bros. με την Legendary αναπτύσσουν από κοινού ένα κινηματογραφικό σύμπαν που βασίζεται στο reboot του Godzilla που έκανε ο Gareth Edwards πριν δυο χρόνια.

    Το sequel βρίσκεται ήδη στον σχεδιασμό, υπό την επίβλεψη μιας διαφορετικής ομάδας στη σκηνοθεσία και το σενάριο, αλλά πριν από αυτό, τα δύο studio θα κυκλοφορήσουν ένα reboot του θρυλικού King Kong, με τίτλο Kong: Skull Island.

    Έπεται και η …συνάντηση γιγάντων στο επικό Kong vs. Godzilla που θα βγει στις αίθουσες το 2020.
    Αλλά γι’αυτά έχουμε καιρό.

    Την νέα αυτή προσέγγιση στον King Kong σκηνοθετεί ο Jordan Vogt-Roberts, με επιρροές από την αρχική ταινία του 1933 κυρίως σε ότι αφορά τη σχεδίαση του τέρατος, με την μεγαλύτερη έκδοση του πιθήκου που έχει γνωρίσει ο κινηματογράφος.

    Η διαφορά είναι ότι το Kong: Skull Island λαμβάνει χώρα σε πιο μοντέρνα εποχή, στη δεκαετία του 1970, και όχι στα 30’s όπως το original ή το remake του Peter Jackson το 2005.
    Αυτό σημαίνει ότι ο Kong θα αντιμετωπίσει πιο σύγχρονη τεχνολογία …με ότι αυτό συνεπάγεται.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:
    …Mια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό – όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο - χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.

    To cast περιλαμβάνει τους Tom Hiddleston, Brie Larson, John Goodman, John C. Reilly, Corey Hawkins και άλλους.
    Το Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου (ο ελληνικός τίτλος) θα το δούμε στις 9 Μαρτίου 2017.
    Μη χάσετε το υποτιτλισμένο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kong: Skull Island trailer: Καλώς ήρθατε στο κινηματογραφικό σύμπαν ...του Godzilla! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top