F Η Chloe Moretz στο remake του Suspiria! - FilmBoy Η Chloe Moretz στο remake του Suspiria! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Chloe Moretz στο remake του Suspiria!


    Πριν 4 δεκαετίες, ο μόλις 36 ετών τότε Dario Argento, παρουσίαζε το Suspiria, μια ταινία που σημάδεψε όχι μόνο το υπο-είδος του giallo αλλά συνολικά το χαρακτήρα των ταινιών τρόμου.

    Η πρώτη πληροφορία για ένα remake ήρθε το 2008, με τις αντιδράσεις να είναι άμεσες. 
    Τα ηνία της ταινίας είχε αναλάβει ο David Gordon Green με τη Natalie Portman να έχει το ρόλο παραγωγού αλλά και πρωταγωνίστριας.

    Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, η ταινία κόντεψε να ακυρωθεί λόγω νομικών κολλημάτων και υπερβολικού budget, ο Gordon Green αποχώρησε και όλα έμοιαζαν ότι το project θα πήγαινε στα σκουπίδια.

    Πριν περίπου ένα χρόνο όμως η κατάσταση άλλαξε άρδην, με τον Luca Guadagnino να ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει το remake, με τον συνεργάτη του David Kajganich να αναλαμβάνει το σενάριο.

    Ο σκηνοθέτης είχε εξ αρχής εκδηλώσει την επιθυμία να ξανασυνεργαστεί με τους ηθοποιούς του A Bigger Splash, όπως κι έγινε με τη Dakota Johnson και Tilda Swinton να είναι τα πρώτα μέλη του νέου cast, στο οποίο στη συνέχεια προστέθηκαν οι Mia Goth και Sylvie Testud, και προσφάτως και η Chloë Moretz, ηθοποιός που συμμετείχε στο παρελθόν και στα remakes των Amityville Horror, The Eye, Let Me In και Carrie με ανάμεικτη επιτυχία.


    Όσο για το στόρι, κανείς δε ξέρει πόσο πιστή θα είναι η νέα ταινία στη πρωτότυπη, στην οποία παρακολουθούσαμε την ιστορία μιας αμερικανίδας μπαλαρίνας που μόλις έφτασε στη Γερμανία για να λάβει μέρος σε μια διάσημη και ακριβή σχολή μπαλέτου, όμως γρήγορα μπλέκεται σε μια υπόθεση δολοφονίας που αποκαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τη σχολή.

    Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξουν περαιτέρω κολλήματα, το νέο Suspiria πιθανώς να δούμε και μέσα στο 2017.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Chloe Moretz στο remake του Suspiria! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top