F Heroes news: Dr. Strange, Agents Of S.H.I.E.L.D., Street Fighter: Resurrection, Supergirl - FilmBoy Heroes news: Dr. Strange, Agents Of S.H.I.E.L.D., Street Fighter: Resurrection, Supergirl - FilmBoy
  • Latest News

    Heroes news: Dr. Strange, Agents Of S.H.I.E.L.D., Street Fighter: Resurrection, Supergirl


    - Πρώτη επίσημη ματιά στον Dr Strange των Marvel Studios!
    - Comics Preview: Agents Of S.H.I.E.L.D. #1
    - Street Fighter: Resurrection: Έρχεται το sequel του Assassin’s Fist!
    - Supergirl: Ο Hank Henshaw αποκαλύπτεται!


    Το 2016 αναμένεται η πιο γεμάτη σοδειά όλων των εποχών όσο αφορά τις κόμικ ταινίες και μέσα σε μία μόλις χρονιά! 
    Τι καλύτερος τρόπος λοιπόν για να κλείσει το 2015, με την τελευταία ταινία που θα δούμε το 2016: τον Dr Strange των Marvel Studios

    Προχωρώντας στο παρασύνθημα, το Entertainment Weekly αφιέρωσε το νέο τεύχος σε μια «πρώτη ματιά» σε πολυαναμενόμενες ταινίες του νέου έτους, κοσμώντας το εξώφυλλο με… την πρώτη επιτέλους επίσημη παρουσίαση του Benedict Cumberbatch στο ρόλο του επονομαζόμενου και ως «Sorcerer Supreme»!
    ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.





    Όλες τις απαντήσεις για το Agents of S.H.I.E.L.D. και πολλά περισσότερα θα τα βρείτε στο εκρηκτικό ντεμπούτο των AGENTS OF S.H.I.E.L.D. #1!
    Το νέο ongoing comic έχουν αναλάβει ο σεναριογράφος Marc Guggenheim (εκτελεστικός παραγωγός στο Arrow, σενάριο στο Green Lantern) και ο σχεδιαστής German Peralta (Moon Knight).

    Το πρώτο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου του 2016 και μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το πρώτο preview και τα διάφορα εξώφυλλα που μας προετοιμάζουν για μία πραγματικά εκρηκτική σειρά κατασκοπικής, υπερωικής δράσης!
    ΜΑ ΕΔΩ ΦΥΣΙΚΑ.




    Πέρσι είδαμε από το κανάλι Machinima, σε συνεργασία με την Capcom, την καταπληκτική web-σειρά Street Fighter: Assassins Fist του Joey Ansah, η οποία εξιστορούσε τα διάφορα στάδια της εξπαίδευσης των Ken και Ryu μέχρι να γίνουν πολεμιστές, καθώς και το backstory του δασκάλους τους, Gouken, με τον villain Akuma. 

    Αλλά από ό,τι φαίνεται, η ιστορία δε θα μείνει εκεί καθώς το Machinima ετοιμάζει κάτι καινούριο.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ.





    Αν δεν βλέπετε τη σειρά Supergirl ή έχετε σκοπό να την δείτε στο προσεχές μέλλον, τότε προσέξτε πολύ γιατί ακολουθεί ένα massive spoiler για έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της υπόθεσης και, βάσει της ιστορίας του από τα comics, το εν λόγω plot twist είναι για να μας πιάσει γερά εξ απήνης.
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Heroes news: Dr. Strange, Agents Of S.H.I.E.L.D., Street Fighter: Resurrection, Supergirl Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top