F Synchronicity trailer: Ένα sci-fi νουάρ θρίλερ για το ταξίδι στο χρόνο - FilmBoy Synchronicity trailer: Ένα sci-fi νουάρ θρίλερ για το ταξίδι στο χρόνο - FilmBoy
  • Latest News

    Synchronicity trailer: Ένα sci-fi νουάρ θρίλερ για το ταξίδι στο χρόνο


    Πέρα από το Star Trek Beyond, το 2016 φέρνει και ένα απροσδόκητο και χαμηλών τόνων sci-fi, το Synchronicity, ένα time-travel νουάρ θρίλερ από το σκηνοθέτη Jacob Gentry.

    Η δαιδαλώδης πλοκή επικεντρώνεται σε ένα φυσικό που ονομάζεται Jim Beale (Chad McKnight), του οποίου η νέα εφεύρεση είναι σε θέση να διπλώσει το χώρο και το χρόνο για να δημιουργήσει σκουληκότρυπες.

    Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν παράξενη τροπή όταν μια μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται από το πουθενά, και ο φυσικός ανακαλύπτει ότι η γυναίκα την οποία φλερτάρει, η Abby (Brianne Davis), μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτή που λέει ότι είναι.

    Ο Michael Ironside παίζει έναν καπιταλιστή που ενδιαφέρεται για την συσκευή του Jim και οι AJ Bowen και Scott Poythress παίζουν τα φιλαράκια του επιστήμονα.

    Το Synchronicity έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Fantasia το καλοκαίρι, με πολλά υποσχόμενα σχόλια.

    Ίσως γι’αυτό η Magnet Releasing πήρε το Synchronicity για διανομή και θα το βγάλει στις 22 Ιανουαρίου 2016.
    Το trailer που κυκλοφόρησε έχει ενδιαφέρον.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Synchronicity trailer: Ένα sci-fi νουάρ θρίλερ για το ταξίδι στο χρόνο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top