F The Danish Girl trailer: Τρανσέξουαλ, Όσκαρ και ...Alicia Vikander! - FilmBoy The Danish Girl trailer: Τρανσέξουαλ, Όσκαρ και ...Alicia Vikander! - FilmBoy
  • Latest News

    The Danish Girl trailer: Τρανσέξουαλ, Όσκαρ και ...Alicia Vikander!


    Αν αυτό το πρώτο trailer του The Danish Girl είναι κάποια ένδειξη, ο Eddie Redmayne θα βρίσκεται ξανά στα στοιχήματα των Όσκαρ, μετά την περσινή νίκη του στον Ανδρικό Ρόλο για το The Theory of Everything.

    Μετά τον σχεδόν εξ ολοκλήρου παράλυτο Stephen Hawking, εδώ ερμηνεύει τον Δανό transsexual Lili Elbe, τον πρώτο γνωστό που τόλμησε να προχωρήσει επίσημα σε αλλαγή φύλου, το 1930.

    Και να είστε σίγουροι, επειδή το The Danish Girl αρχίζει να κάνει το γύρο των φεστιβάλ, θα φέρει μεγάλη συζήτηση σχετικά με την εκπροσώπηση των διαφυλικών στην ταινία. 

    Πρόκειται για την εντυπωσιακή ιστορία αγάπης του αμφιλεγόμενου Lili Elbe (Eddie Redmayneκαι της Gerda Wegener (Alicia Vikander), σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Tom Hooper (The King’s Speech, Les Miserables, The Damned United).

    Κάπου διάβασα ότι φέτος η Alicia Vikander παίζει σε έξι ταινίες, με αμέσως επόμενη το The Man Fron U.N.C.L.E.
    ‘Μόνο;’ Θα έλεγα εγώ.

    Η Σουηδέζα είναι ορόσημο σε οποιαδήποτε ταινία έχει παίξει, αλλά στο The Danish Girl είναι ένας λόγος από μόνη της για να δείτε τη ταινία.

    Το The Danish Girl θα κάνει τη πρεμιέρα της στο φεστιβάλ της Βενετίας και στο φεστιβάλ του Toronto, πριν βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου.

    Δείτε το trailer.
    Δε συμφωνείτε για την Alicia Vikander;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Danish Girl trailer: Τρανσέξουαλ, Όσκαρ και ...Alicia Vikander! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top