F Η Apple μπαίνει στη παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών! - FilmBoy Η Apple μπαίνει στη παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Apple μπαίνει στη παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών!


    Στις 9 Σεπτεμβρίου η Apple θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση την νέα εκδοχή του δημοφιλούς προϊόντος της Apple Tv, αλλά ίσως να μην είναι αυτή η μεγαλύτερη είδηση που αφορά στην Apple το αμέσως επόμενο διάστημα.

    To Variety επικαλούμενο έγκυρες πηγές εκ των έσω του Αμερικανικού Κολοσσού, αναφέρει πως η Apple ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στον τομέα της ψυχαγωγίας με την παραγωγή δικών της ταινιών και τηλεοπτικών σειρών!

    Η εν λόγω πληροφορία έρχεται να επιβεβαιωθεί από το γεγονός πως η Apple είχε ριχτεί πρόσφατα στην μάχη διεκδίκησης των παρουσιαστών της δημοφιλούς εκπομπής “Top Gear” του BBC μετά την αποχώρηση αυτών από το κανάλι. 

    Για την ιστορία να πούμε πως η Apple έχασε την μάχη αυτή από την Amazon.
    Παράλληλα το Netflix είχε σημαντικές απώλειες ψηφιακού περιεχομένου όπως την απώλεια του κινηματογραφικού franchise “The Hunger Games” … άλλο ένα δεδομένο που έρχεται να ενισχύσει την πεποίθηση της εισόδου της Apple στον τομέα της ψυχαγωγίας.

    Όπως και να έχει, μην σας φανεί καθόλου παράξενο αν η Apple μαζί με την παρουσίαση του Apple TV στις 9 Σεπτεμβρίου, ανακοινώσει και επίσημα την δραστηριοποίηση της στον τομέα παραγωγής τηλεοπτικού προγράμματος και κινηματογραφικών ταινιών. 

    Το Netflix, η Amazon και το Hulu ήδη προετοιμάζουν την φαρέτρα τους με δυνατές σειρές και ταινίες, καθώς θεωρούν δεδομένο πως η Apple θα είναι σκληρός αντίπαλος. 

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Apple μπαίνει στη παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top