F Τα Minions σαρώνουν τα παγκόσμια ταμεία! - FilmBoy Τα Minions σαρώνουν τα παγκόσμια ταμεία! - FilmBoy
  • Latest News

    Τα Minions σαρώνουν τα παγκόσμια ταμεία!


    Μπορεί στις ελληνικές αίθουσες να καταφθάνουν στις 24 Σεπτεμβρίου, ωστόσο τα Minions ξεκίνησαν το σόλο κινηματογραφικό τους ταξίδι το καλοκαίρι από την Αμερική, καταρρίπτοντας εισπρακτικά ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο.

    Για αρχή να πούμε πως η ταινία Minions είναι η 3η ταινία κινουμένων σχεδίων που σπάει το φράγμα του ενός δισεκατομμυριού δολαρίων σε εισπράξεις παγκοσμίως, μετά το Toy Story 3 και το Frozen της Disney.

    Μέχρι αυτή τη στιγμή τα Minions είναι η δεύτερη εμπορικότερη ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, καθώς πέρασαν σε εισπράξεις το Toy Story 3.

    Το Frozen παραμένει η εμπορικότερη ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 1,2 δις δολάρια, αλλά κανείς δεν ξέρει αν και για πόσο ακόμη θα κρατήσει τα πρωτεία καθώς τα “Minions” μετρούν ήδη 1,08 δις δολάρια σε εισπράξεις αριθμός που αυξάνεται διαρκώς.

    Με την τόση μεγάλη εμπορική επιτυχία είναι σίγουρο πως τα “Minions” ήρθαν για να μείνουν και η Universal θα εξαντλήσει κάθε πιθανή ευκαιρία για την αέναη κινηματογραφική (και όχι μόνο) επάνοδο των μικρών κίτρινων πλασμάτων που τόσο λατρέψαμε.

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα Minions σαρώνουν τα παγκόσμια ταμεία! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top