F Πέρα από τον Τοίχο ...για το trailer του The Divergent Series: Allegiant - FilmBoy Πέρα από τον Τοίχο ...για το trailer του The Divergent Series: Allegiant - FilmBoy
  • Latest News

    Πέρα από τον Τοίχο ...για το trailer του The Divergent Series: Allegiant


    Άντε, πάμε για άλλη μία young adult sci-fi μεταφορά σειράς βιβλίων …ενός franchise που δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνει ακόμα στις αίθουσες.

    Έχουμε λοιπόν το πρώτο trailer του Allegiant, την τρίτη δόση των The Divergent Series και πρώτο μισό του φινάλε (ακολουθεί το Ascendant το 2017), που ακριβώς όπως και το Hunger Games, έσπασαν το τρίτο βιβλίο σε δύο ταινίες.
    Αχ βρε Harry τι μόδα ξεκίνησες…

    Όπως γνωρίζουμε από την προηγούμενη ταινία, η Tris (Shailene Woodley) είναι η εκλεκτή που μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους πέρα από τον τοίχο, εκεί όπου την περιμένουν οι αρχιτέκτονες του δυστοπικού κοινωνιολογικού πειράματος.

    Όπως βλέπουμε στο trailer, σε αυτό θα συμμετέχει ο Jeff Daniels και μια οργάνωση γνωστή ως ‘Προεδρείο Γενετικής Πρόνοιας’.

    Σκηνοθετεί και πάλι ο Robert Schwentke και συμπτωταγωνιστούν οι Theo James, Zoe Kravitz, Miles Teller, Naomi Watts και άλλοι.

    Το The Divergent Series: Allegiant βγαίνει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 18 Μαρτίου 2016.

    Δείτε το trailer …και αν υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί συνεχίζεται αυτή η σειρά, ας μπει στο κόπο να το γράψει στα σχόλια.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πέρα από τον Τοίχο ...για το trailer του The Divergent Series: Allegiant Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top