F Το spin-off του X-Men ανακοινώθηκε! - FilmBoy Το spin-off του X-Men ανακοινώθηκε! - FilmBoy
  • Latest News

    Το spin-off του X-Men ανακοινώθηκε!


    Το 2014 γίναμε μάρτυρες της ταινίας X-Men Days of Future Past, της τελευταίας για τότε ταινίας της σειράς X-Men από τα χέρια του Bryan Singer

    Τελευταία για το 2014, μιας και οι ανακοινώσεις έπεφταν βροχή από ένα σημείο και έπειτα. 
    Ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας στο Box Office.

    Η ταινία κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει τους κριτικούς, και εκατομμύρια σε έσοδα αλλά και να είναι η μοναδική ταινία που ένωσε την αρχική τριλογία X-Men, με τη νέα σειρά που στέκεται ως prequel. 

    Βέβαια, στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως με το Days of Future Past, ακυρώνεται το X-Men The Last Stand του Brett Ratner (ευτυχώς), αλλά δεν έχει σημασία! 
    Το αποτέλεσμα; 
    Η ταινία X-Men: Apocalypse, που μας έρχεται του χρόνου.

    Φαίνεται πως το συμβόλαιο του σεναριογράφου και παραγωγού Simon Kinberg είναι μεγαλύτερο από ότι πιστεύαμε, γιατί όχι μόνο είδαμε το όνομα του σε οποιαδήποτε ταινία έχει την λέξη X-Men μέσα, αλλά και στις ερχόμενες Gambit, Fantastic Four και Deadpool!

    Με τις τόσες ανακοινώσεις της Marvel έχουμε χάσει την μπάλα, και πάνω που είπαμε ότι φτάνουμε στον κορεσμό των υπερηρωικών ταινιών, έρχεται μία νέα ανακοίνωση για την ταινία X-Men: The New Mutants.

    Πρόκειται για Spin Off της αρχικής τριλογίας, με νέους χαρακτήρες ή τους ίδιους σε νέες περιπέτειες. 

    Στην σκηνοθεσία θα έχουμε τον Josh Boone (The Fault In Our Stars), ο οποίος μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας αυτής, έχει έναν μακρύ αλλά σίγουρο δρόμο μπροστά του. 
    Επίσης, θα βάλει το χέρι του και στο σενάριο μαζί με τον Knate Gwaltney ενώ στην παραγωγή θα συνεχίσει να είναι ο Simon Kinberg.

    Ο τελευταίος πρόσφατα δήλωσε:


    “Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που εξερευνούμε το σύμπαν της σειράς X-Men, και με την βοήθεια του Josh που είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να πει την ιστορία των νεαρών μεταλλαγμένων”.

    Όλα υπέροχα και όλα ανθηρά με τις δηλώσεις του διάσημου παραγωγού. 
    Βέβαια δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της ταινίας, αν και η Fox είχε πει πως κάτι θα υπάρξει στις 13 Ιουλίου του 2018.

    Φήμες λένε πως με την ταινία Apocalypse καθώς και Wolverine 3, θα έχουμε τον επίλογο του Brian Singer και του Hugh Jackman αντίστοιχα. 
    Οπότε περιμένουμε να δούμε κάτι νέο, το οποίο θα σφραγίσει και το τέλος της First Class Τριλογίας. 

    Ξέρουμε σίγουρα πως το Apocalypse θα αλλάξει όλα τα δεδομένα όπως τα ξέρουμε μέχρι σήμερα, οπότε μπορεί να σημάνει και την μετάβαση από την μία γενιά στην άλλη!

    Αναμένουμε λοιπόν και βλέπουμε. 
    Προς το παρόν περιμένουμε με βάση τις ημερομηνίες κυκλοφορίας το ANT-MAN τον Ιούλιο, το Fantastic Four τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους και από το νέο έτος Deadpool, Civil War και X-Men Apocalypse!

    Νάσος Ζώτης
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το spin-off του X-Men ανακοινώθηκε! Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top