F Ο Guillermo del Toro τρομάζει την Mia Wasikowska στο trailer του Crimson Peak - FilmBoy Ο Guillermo del Toro τρομάζει την Mia Wasikowska στο trailer του Crimson Peak - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Guillermo del Toro τρομάζει την Mia Wasikowska στο trailer του Crimson Peak


    Μετά από μία οικογενειακή τραγωδία, η συγγραφέας Edith Cushing βρίσκεται ανάμεσα στην αγάπη ενός παιδικού φίλου, και την γοητεία ενός νέου άντρα. 
    Η πίστη της στα φαντάσματα και στον εξωπραγματικό κόσμο θα αφήσουν τις σκέψεις της κλειστές. 

    Ενώ θα μεταφερθεί σε ένα μεγάλο και αποκρουστικό σπίτι, εκεί θα καταλάβει πως τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό, από μία η πολλές οντότητες που ζωντανεύουν το σπίτι αυτό!

    Στοιχειωμένο σπίτι, πρωταγωνίστρια που έχει παιδικά τραύματα και μία ιστορία με την εξωπραγματική ζωή, ενώ ο φαινομενικά αθώος άντρας που έρχεται στη ζωή της δεν είναι καθόλου αθώος!

    Σίγουρα μία ιστορία που έχουμε ξαναδεί, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αυτή τη φορά όμως από τα χέρια του μάγου Guillermo del Toro.

    Ο πολυμήχανος σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός και παραμυθάς Del Toro, μας χαρίζει ένα κλασικό θρίλερ, σαν άλλος Tim Burton. 

    Το σενάριο γράφτηκε σε συνεργασία με τον Matthew Robbins (Mimic), και περιμένουμε κάτι εντυπωσιακό για το μάτι μας, με βάση της ιστορία τους. 

    Αν και από ότι πήρε το αυτί μας ο Del Toro, έγραψε 11-12 διαφορετικές εκδόσεις του σεναρίου μέχρι να φτάσει στην τελική μορφή του. 
    Και όλες, έβγαιναν στην πορεία της παραγωγής. 
    Δεν τον αδικούμε, συνήθως οι ιδέες έρχονται σιγά σιγά!

    Αξίζει να αναφέρουμε πως για τις ανάγκες της ταινίας, χρειάστηκε να χτιστεί ένα ολόκληρο σπίτι, το οποίο μετά το τέλος των γυρισμάτων γκρεμίστηκε ολοκληρωτικά!

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston στον κεντρικό ρόλο (για τον οποίο προοριζόταν ο Benedict Cumberbatch αλλά λόγω βεβαρημένου προγράμματος έφυγε από το project), η Jessica Chastain (Interstellar), η Mia Wasikowska (Only Lovers Left Alive) ο Charlie Hunnam (Pacific Rim) και άλλοι.

    Στις ελληνικές αίθουσες τον Οκτώβρη του τρέχον έτους.


    Νάσος Ζώτης



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Guillermo del Toro τρομάζει την Mia Wasikowska στο trailer του Crimson Peak Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top