F Ποιες γυναίκες παίζουν για το πρώτο spi-off του Star Wars! - FilmBoy Ποιες γυναίκες παίζουν για το πρώτο spi-off του Star Wars! - FilmBoy
  • Latest News

    Ποιες γυναίκες παίζουν για το πρώτο spi-off του Star Wars!


    Σιχάθηκα ν’ ακούω για εκλογές! 
    Πλέον μετράω υποψήφιους βουλευτές για να με πάρει ο ύπνος… 

    Αλλά εκεί στην Disney είναι πονετικά παιδιά κι είπαν να μας σερβίρουν καμιά είδηση για να μετράμε και πάλι πρόβατα για να κοιμηθούμε –κι όταν λέω «πρόβατα» εννοώ τα ζωάκια,  όχι ψηφοφόρους...

    Που λέτε, αρχίσανε οι περαντζάδες για ρόλους στο δεύτερο φιλμ του «Πολέμου των Αστεριώνε», οι ‘οντισιόν’ δηλαδή, και δεν αναφέρομαι στο Star Wars The Force Awakens, αλλά στο πρώτο εμβόλιμο φιλμ –απ’ αυτά που θα είναι, να πούμε, τα λεγόμενα “spin off movies”  όπως λένε και στο Μελενικίτσι Σερρών– το οποίο θα τσοντάρουν οι παραγωγοί ανάμεσα στο Force Awakens και στο Star Wars VIII

    Είναι αυτό που, αν θυμάσαι, είχαμε πει ότι θα σκηνοθετήσει ο Gareth Edwards, ο τσίφτης που ‘μαγείρεψε’ το καινούριο το Godzilla κι αντί για νερόβραστη σούπα φιδέ, μας σέρβιρε κοτόσουπα. 

    Λοιπόν, δώσε βάση τώρα: σύμφωνα με πηγές του The Hollywood Reporter, οι λεβέντες στη Disney ξεκίνησαν ήδη κάστινγκ για γυναικείο ρόλο στο εν λόγω φιλμ και έχουν ήδη δει κάποια δοκιμαστικά ηθοποιών. 

    Και τώρα κόπιασε ν’ ακούσεις το καλύτερο…
    Από δοκιμαστικά πέρασε αφενός η Rooney Mara, που υποδύθηκε τη Λίσμπετ Σαλάντερ στο  The Girl With the Dragon Tattoo και έπαιξε και στις Παρενέργειες και στο The Social Network, αφετέρου η Καναδή Tatiana Maslany που πρωταγωνιστεί στη σειρά Orphan Black.  


    Και τις δύο τις θεωρώ ιδιαίτερα ταλαντούχες ηθοποιούς με φοβερές περγαμηνές, αλλά έχω ήδη παραγγείλει τα μποξεράκια με τη στάμπα στο καβάλο «είμαι και γω στα Ορφανά!» οπότε καταλαβαίνεις που έχω αδυναμία… 

    Εκτός αυτού, στη λίστα με τις υποψήφιες για συμμετοχή περιλαμβάνεται και η Felicity Jones από τη Θεωρία των Πάντων, οπότε νιώθεις ότι τα τζιμάνια στην εταιρεία του Walt χτυπάνε κάθε ανερχόμενο θηλυκό αστεράκι του Χόλιγουντ.

    Φήμες λένε ότι ο γυναικείος ρόλος για τον οποίο γίνεται ο ντόρος είναι η Πριγκίπισσα Leia, σε νέα βερσιόν φυσικά, αν και η Carrie Fisher που υποδύθηκε την μετέπειτα αγαπητικιά του Han Solo ήταν στα 20-κάτι της στον πρώτο «Πόλεμο».   

    Τώρα βέβαια, την υπόθεση του φιλμ δεν την ξέρω, γιατί πολλά λέγονται: οι κακές γλώσσες λένε ότι το στόρυ έχει να κάνει με τον κυνηγό επικηρυγμένων Boba Fett, κάποιες άλλες γλώσσες λένε ότι θα σχετίζεται με τον Han Solo ή τον Yoda, άλλοι ότι θα έχει σχέση με το πώς κάποιοι χαρακτήρες πάνε να κλέψουν τα σχέδια για την κατασκευή του πολυθρύλητου αεροσκάφους Death Star κ.ο.κ.

    Πάντως, αυτό που ξέρω να σου πω και βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, είναι ότι ο Josh Trank , ο σκηνοθέτης πίσω απ’ το ανανεωμένο Fantastic Four που θα δούμε φέτος, θα γυρίσει το δεύτερο spin-off φιλμ του «Πολέμου», δηλαδή το δεύτερο εμβόλιμο φιλμ στη κεντρική ιστορία αυτής της τρίτης τριλογίας Star Wars που ξεκινάει φέτος το Δεκέμβριο.   

    Τώρα το τι ακριβώς μαγειρεύουν εκεί στα στούντιο της Disney δεν ξέρω, ελπίζω μόνο να μην ξεχειλώσουν τον κόσμο που έφτιαξε (και ψιλο-χάλασε τη προηγούμενη δεκαετία) ο George Lucas με την ανεπανάληπτη τριλογία πριν 40 χρόνια. 

    Όχι τίποτα άλλο, μην καταντήσουν το «Star Wars» σαν το «Ράμπο», που τραβολογάνε τον Σταλόνε στα 70 του να παίξει τον γαμάουα κομάντο για 5η φορά, την ώρα που δεν έχει δεύτερη μασέλα να βάλει στα γυρίσματα…

    ΥΓ. Σας παρακαλώ, δείτε το Orphan Black
    Θα με θυμηθείτε… (Κοσίμα σε παντρεύομαι κι ας είσαι και λεσβία!!)

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ποιες γυναίκες παίζουν για το πρώτο spi-off του Star Wars! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top