F Μετά τον Godzilla, ο Gareth Edwards αναλαμβάνει και το spin-off του Star Wars! - FilmBoy Μετά τον Godzilla, ο Gareth Edwards αναλαμβάνει και το spin-off του Star Wars! - FilmBoy
  • Latest News

    Μετά τον Godzilla, ο Gareth Edwards αναλαμβάνει και το spin-off του Star Wars!


    Έχοντας δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν μετά την επιτυχία που (φαίνεται) να κάνει ο νέος Godzilla, ήδη ακούγουνται τα επόμενα βήματα του Ουαλού σκηνοθέτη Gareth Edwards.

    Το sequel του συμπαθούς κατοικιδίου έχει πάρει το πράσινο φως, και κάπου ενδιάμεσα ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη συνεργασία του με την εταιρεία παραγωγής του George Lukas.

    1η έκπληξη; ...θα είναι monster movie.
    2η έκπληξη; ...θα έχει να κάνει με το τεράστιο σύμπαν του Star Wars...(George Lukas ακούς-σίγουρα δε περιμένεις Sex and the city).

    Το 2015 η νέα ταινία Star Wars είναι γεγονός και αφού δε χορταίνουμε δολλάρια, πετάμε και ένα spin-off το 2016 με κάποιο απ τις αναρίθμητες επιλογές monster-ιών!


    Aπ' τον Sarlacc και τον Space slug (Empire Strikes Back), μέχρι τον Βοba Fett και τον σαλιάρη Jabba The Hutt!

    Οπότε περιμένουμε νέα λίστα απο παιχνίδια, κουκλάκια, μπρελόκ, κονκάρδες και ότι μπορεί να φανταστέι ο καθένας μιας και μιλάμε για τεράστια βιομηχανία απο πίσω.

    Πάντως οι απανταχού funs της μυθολογίας του Star Wars είναι ολίγον τι μουδιασμένοι, με όλο αυτό το back to the future....

    Μή ξεχνάμε οτι οι τελευταίες τρείς ταινίες βρήκαν απέναντι τους πολέμιους κριτικούς και κοινό.
     

    Ο Edwards θα συνεργαστεί με του σεναριογράφο Gary Whitta του μετριότατου After Earth και του συμπαθητικού Τhe Book of Eli.

    Ας ελπίσουμε οτι δεν θα κάνει σκόντο στην ιδιαίτερη κινηματογράφηση του (ένα απο τα καλύτερα στοιχεία του new Godzilla), και θα μεταφέρει φρέσκες ιδέες σε ένα είδος που δεν είναι και στη φόρμα του το τελευταίο καιρό...  ή απλά θα έχουμε να κάνουμε με ξαναζεσταμένο φαγητό και φούσκωμα τραπεζικών λογαριασμών.


    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μετά τον Godzilla, ο Gareth Edwards αναλαμβάνει και το spin-off του Star Wars! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top