F Game of Thrones teaser: Η 5η σεζόν και τα γυρίσματα παντού εκτός από την Ελλάδα - FilmBoy Game of Thrones teaser: Η 5η σεζόν και τα γυρίσματα παντού εκτός από την Ελλάδα - FilmBoy
  • Latest News

    Game of Thrones teaser: Η 5η σεζόν και τα γυρίσματα παντού εκτός από την Ελλάδα


    Στις 8 Φεβρουαρίου έχει προγραμματίσει το HBO να μεταδώσει το special επεισόδιο για την 5η season του Game of Thrones

    Απ' ότι παρατηρώ, μεγάλο buzz έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους φανς που μάλλον ελπίζουν σε κάποιες σκηνές, ή σε πληροφορίες για την season που έρχεται ...αλλά εγώ είμαι εδώ για να καταστρέψω τα όνειρα τους!

    Στο επεισόδιο αυτό θα δούμε το πώς τα γυρίσματα προχώρησαν σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, Belfast στην Ιρλανδία, Dubrovnik στην Κροατία και Sevilla στην Ισπανία. 

    Επίσης κάποιοι απο τους νέους χαρακτήρες θα παρουσιαστούν (και αν θέλετε την γνώμη μου θα είναι οι κόρες του Oberyn Martell και ο αδερφός του), με σκοπό, τώρα που ο κόσμος θα επεκταθεί στον Dorn, το Braavos και όπου καταλήξει ο Tyrion στην ήπειρο του Essos, να μπορέσει ο θεατής να καταλαβαίνει ποιος είναι ποιος χωρίς δυσκολία. 



    Επίσης το HBO θα δείξει τα 2 τελευταία επεισόδια της 4ης season και πλάνα της 5ης του Game of Thrones σε πάνω απο 200 ΙΜΑΧ κινηματογράφους της Αμερικής. 

    Αυτά είναι τα 2ο artistic και μινιμαλιστικά πόστερ!

    Τάσος Σαμπάρ.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Game of Thrones teaser: Η 5η σεζόν και τα γυρίσματα παντού εκτός από την Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top