F Top Five trailer: Ο Chris Rock είναι ο πιο αστείος άνθρωπος στο κόσμο - FilmBoy Top Five trailer: Ο Chris Rock είναι ο πιο αστείος άνθρωπος στο κόσμο - FilmBoy
  • Latest News

    Top Five trailer: Ο Chris Rock είναι ο πιο αστείος άνθρωπος στο κόσμο


    Ο αγαπημένος μου Chris Rock γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο Top Five, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον περασμένο Σεπτέμβριο, πήρε εξαιρετικές κριτικές και έκανε μια συμφωνία $12,5 εκατομμυρίων με τη Paramount, η οποία σχεδιάζει ευρύτατη διανομή για την 12η του Δεκέμβρη.

    Τώρα ήρθε η ώρα για το πρώτο trailer, που δυστυχώς δεν πολυκατάλαβα.
    ...Αλλά αυτό συμβαίνει όταν μια ταινία έχει στο cast μαζί τους Chris Rock, Kevin Hart και Tracy Morgan: δεν καταλαβαίνεις τις ατάκες.

    Στο Top Five, ο Rock υποδύεται πάνω κάτω τον εαυτό του, έναν επιτυχημένο comedian και σταρ του σινεμά, που προσπαθεί να αποφασίσει την επόμενη στροφή στη ζωή του.

    Εντωμεταξύ, περνάει το χρόνο του με μία δημοσιογράφο των New York Times (Rosario Dawson), η οποία έχει αναλάβει να γράψει μια ιστορία γι 'αυτόν, και τα πράγματα περιπλέκονται.

    Α, και όλη η ιστορία εξελίσσεται σε μία ημέρα!

    Μοιάζει σαν ο Rock να έχει πάρει στοιχεία από τη ζωή του αλλά και άλλων σε παρόμοια θέση  - Gabrielle Union, Kevin Hart, Tracy Morgan, Cedric the Entertainer, JB Smoove, Sherri Shepherd, Whoopi Goldberg και Jay Pharaoh, μέχρι και ο Adam Sandler που υποδύεται τον εαυτό του.

    Δείτε το trailer και εμπιστευτείτε τον Chris Rock για τη διασκέδασή σας.
    Πιάνει πάντα.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Top Five trailer: Ο Chris Rock είναι ο πιο αστείος άνθρωπος στο κόσμο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top