F Η θρυλική σειρά Lost in Space ετοιμάζεται για νέο reboot - FilmBoy Η θρυλική σειρά Lost in Space ετοιμάζεται για νέο reboot - FilmBoy
  • Latest News

    Η θρυλική σειρά Lost in Space ετοιμάζεται για νέο reboot


    Το Lost in Space ετοιμάζεται για μια ακόμα επανέκδοση. 

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, αυτή τη φορά πίσω από το πρόγραμμα βρίσκεται η Legendary TV και οι σεναριογράφοι Matt Sazama και Burk Sharpless, που έγραψαν και το πρόσφατο Dracula Untold.

    Η θρυλική σειρά που έπαιξε στις οθόνες από το ’65 έως το ’68 έχει ήδη επανεκδοθεί ως ταινία το 1998 (με σκηνοθέτη τον Stephen Hopkins) και ως αποτυχημένη σειρά το 2003.

    Να θυμίσουμε ότι η αρχική σειρά ακολουθούσε τη ζωή της οικογένειας των Robinson που ζούσαν 30 χρόνια στο μέλλον, δηλαδή στη δεκαετία του ’90. 

    Η οικογένεια επιλέγεται από τις ΗΠΑ για ένα πενταετές ταξίδι ώστε να αποικήσει το διάστημα. 

    Όταν όμως η αποστολή σαμποτάρεται από έναν εχθρικό πράκτορα, οι Robinson χάνονται στη δίνη του διαστήματος και καταλήγουν να ζουν στο μακρινό 1990!
     

    Η επανέκδοση του Lost in Space αποτελεί ακόμα ένα δείγμα της πρόσφατης τάσης επανεκδόσεων σειρών. 

    Η «νοσταλγία» που είναι διάχυτη το τελευταίο διάστημα στις τηλεοπτικές παραγωγές επιβεβαιώνεται και από την προσαρμογή και επανέκδοση για την τηλεόραση του καθιερωμένου In the Heat of the Night με τους Sidney Poitier και Rod Steiger.

    Σοφία Μπαγατέλα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η θρυλική σειρά Lost in Space ετοιμάζεται για νέο reboot Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top