F Clouds of Sils Maria trailer: Η παλαιά συναντά τη νέα γενιά του Hollywood στις Κάννες - FilmBoy Clouds of Sils Maria trailer: Η παλαιά συναντά τη νέα γενιά του Hollywood στις Κάννες - FilmBoy
  • Latest News

    Clouds of Sils Maria trailer: Η παλαιά συναντά τη νέα γενιά του Hollywood στις Κάννες


    Το 2014 είναι μια σίγουρα μια δυναμική χρονιά για τη Juliette Binoche
    Μετά το Godzilla επιστρέφει στη νέα ταινία του Olivier Assayas με τίτλο Clouds of Sils Maria, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών.
     

    Το trailer της ταινίας μας δίνει μια πρώτη γεύση από την ιστορία μιας πολύ διάσημης και επιτυχημένης ηθοποιού (Binoche), που καλείται αυτή τη φορά να ενσαρκώσει την μεγαλύτερη σε ηλικία ηρωίδα στο ριμέικ της ταινίας που πρωταγωνίστησε παλαιότερα ως σέξι πρωτοεμφανιζόμενη.
     

    Το ρόλο αυτό πλέον της «κλέβει» η νέα σταρ και ντίβα της ηθοποιίας (Chloë Grace Moretz), ενώ τον μεσάζοντα καλείται να παίξει η βοηθός της Binoche ως φωνή της λογικής (Kristen Stewart).
     

    Η άλλοτε σέξι ηθοποιός πρέπει να συμφιλιωθεί με την ηλικία της και με τη φθορά του χρόνου. 
    Πρέπει να «χτίσει» την επιστροφή της με το ριμέικ της ταινίας που την αποθέωσε και να αναγνωρίσει τη νέα γενιά των σέξι ενζενί. 

    Πώς είναι άραγε να παραχωρεί μία καταξιωμένη επαγγελματίας τη θέση της σε μία νεότερη;
     

    Η ταινία φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά θέματα για το γυναικείο φύλο και τον επαγγελματικό χώρο εν γένει. 

    Η επιλογή της Chloë Grace Moretz σηματοδοτεί και πάλι την αναγνώριση και προώθηση της συγκεκριμένης ηθοποιού και διευρύνει το επιθυμητό κοινό.
    Ταυτόχρονα, η ανάθεση της Kristen Stewart από τον Olivier Assayas (Paris, je t'aime) μας κάνει να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας.
     

    Η ιστορία καλείται να συμφιλιώσει τη νέα με την παλιότερη γενιά γενικά και να εξομαλύνει τη μετάβαση της σκυτάλης από το παλιό ταλέντο στην κακομαθημένη σταρ ειδικά. 

    Μένει να αποδειχτεί αν η ταινία θα αναδείξει επιδερμικά ή σε βάθος αυτή την ενδιαφέρουσα σύγκρουση.
    Πώς σας φαίνεται το trailer;

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Clouds of Sils Maria trailer: Η παλαιά συναντά τη νέα γενιά του Hollywood στις Κάννες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top