F Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ - THE BOOK OF ELI - FilmBoy Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ - THE BOOK OF ELI - FilmBoy
  • Latest News

    Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ - THE BOOK OF ELI


    Δε ξέρω τι μανία έχει πιάσει το Hollywood και θέλει να καταστρέψει τον πλανήτη!  

    Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι όλες οι φετινές παραγωγές που αποκαλούνται αγγλιστί ‘post-apocalyptic’ τοποθετούνται χρονολογικά πολύ κοντά στο τώρα. 

    Το The Road λέει ότι όλα αυτά συμβαίνουν ‘στο πολύ κοντινό μέλλον’, το Book Of Eli το ίδιο και το 2012 μας λέει ότι έχουμε άλλα δυο Χριστούγεννα ακόμα να γιορτάσουμε!
    Λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω; 


    Και αν από τον Roland Emerich το περιμέναμε, αφού τον έχει ξεκάνει τον κόσμο άλλες δυο φορές, δεν πήγαινε το μυαλό μας στους αδερφούς Hughes που η προηγουμένη ταινία τους ήταν πριν 9 χρόνια, λεγόταν From Hell και πρωταγωνιστούσε ο Johnny Depp ως κυνηγός του Jack The Ripper! 

    Η ταινία τους θα λεγόταν The Road αν ο ήρωας δεν ήξερε πολεμικές τέχνες, δεν ήταν νεότερος και σε πιο καλή φυσική κατάσταση από το ερείπιο του Viggo Mortensen, και αν είχε γιο. 

    Δεν ισχύει τίποτα από αυτά, κι έτσι το φιλμ λέγεται The Book Of Eli, πρωταγωνιστεί ο Denzel Washington και είναι ένα φουτουριστικό action movie με την εξής απλή υπόθεση: 

    Ένας μοναχικός άντρας, ικανός να σαπίσει στο ξύλο με τα χέρια του μια ντουζίνα κακούς εναπομείναντες σε έναν κατεστραμμένο Πλανήτη Γη, διασχίζει περπατώντας την Αμερική. 

    Έχει, λέει, ένα βιβλίο που είναι η μόνη ελπίδα επιβίωσης του ανθρώπινου είδους. 

    Στο ρόλο του υπερκακου ο Gary Oldman που έχει ξεχάσει πως είναι να παίζεις σε καλή ταινία (εξαιρουμένου του The Dark Knight). 

    Photo Gallery



    Στον απαραίτητο γυναικείο χαρακτήρα η Ουκρανη Mila Kunis, (η κουκλάρα που εγώ την πρωτοανακαλυψα πρόσφατα στο Forgeting Sarah Marshall και περιμένω να τη δω και στο Extract) που υποδύεται την ...Solara (δε ντρέπεστε), και που χρωστάει τη παρουσία της εδώ στο New Moon!  

    Αν δεν ήταν αυτό, το ρόλο θα είχε πάρει η Kristen Stewart αλλά αρνήθηκε λόγω ημερομηνιών.  

    Ο Denzel Washington έκανε όλες τις σκηνές μάχης ο ίδιος, κάτι που φαίνεται από το trailer (κακία!) 

    Στη Warner Bros περιμένουν ένα μεγάλο νούμερο (33 εκατομύρια δολάρια) στο άνοιγμα της, που τυχαίνει να είναι 4ημερο γιατί πέφτει στην ημέρα του Martin Luther King Jr.(15 Ιανουαρίου), και θα τα καταφέρει νομίζω, μιας και ο Denzel Washington είναι από τους πιο αξιόπιστος εμπορικά ηθοποιούς (μέχρι και το άθλιο The Taking of Pelham 123 πήγε καλά) . 

    Μια ημέρα νωρίτερα θα το δούμε στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon (14 Γενάρη). 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ - THE BOOK OF ELI Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top