F Αποκαλύψεις για τη νέα ταινία των Fantastic Four! - FilmBoy Αποκαλύψεις για τη νέα ταινία των Fantastic Four! - FilmBoy
  • Latest News

    Αποκαλύψεις για τη νέα ταινία των Fantastic Four!


    Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους ...και μιας και μιλάμε για αναστάσεις, να πάμε σ’ ένα υπερ-ψόφιο franchise που θέλουν να αναστήσουν το 2015, τους ‘Fantastic Four’, και μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις του σεναριογράφου/ παραγωγού τους, Simon Kinberg στο WonderCon, «θα είναι μια πολύ περισσότερο προσγειωμένη, έντονη, ρεαλιστική ταινία από τις προηγούμενες 2 ταινίες (σ.σ. τα φιλμ του Tim Story, το 2005 και το 2007)».  

    Δηλαδή; 
    Για κάν’το μας λιανά…
     

    «Θα μπορούσα να πω πως ο τόνος της θα ήταν κάπου στο ενδιάμεσο μεταξύ ‘Spider-Man’ και ‘Chronicle’. 
    Ενώ οι άλλες ταινίες ήταν ακόμα πιο χαζούτσικες και διασκεδαστικές από τον Spider-Man, τον Spider-Man του Raimi, όχι τον ‘Amazing Spider-Man’. 
    Το ένστικτο του Josh Trank  (ο σκηνοθέτης του νέου φιλμακίου) υπαγορεύει να είναι όσο πιο ρεαλιστικός και προσγειωμένος και αληθινός γίνεται με αυτό το υλικό. 
    Θα έλεγα ότι θα είναι σίγουρα πιο πολύ δράμα παρά κωμωδία, από πολλές πλευρές».

    Και προσθέτει: 

    «Σε αυτό (το φιλμ) προσπαθήσαμε να τονίσουμε την επιστήμη όσο γίνεται περισσότερο και να δώσουμε την αίσθηση ότι θα μπορούσε να συμβεί στον δικό μας κόσμο πριν μεταφερθεί σε άλλους κόσμους. 
    Υπάρχει μια αρχετυπική απεικόνιση του πως απέκτησαν τις δυνάμεις τους, σίγουρα και όντως περιλαμβάνει μιας μορφής επιστημονικού ταξιδιού».  

    Οκέι μαν, τι εννοείς; 
    Πιασ’ τ’ αβγό και κούρευ’ το...        
    Και κάπου εδώ πετάει τη σποντίτσα για Ultimate κόσμο του κόμικ:


    «Εξαρτάται σε ποια βιβλία ψάχνεις. 
    Υπάρχουν κάποια, όπως τα βιβλία του Ultimate σύμπαντος, που λένε αυτή την ιστορία. 
    Οπότε αυτή είναι μία ιστορία για τις ρίζες των Fantastic Four και τους ακολουθεί πριν καν μάθουν πραγματικά τι σημαίνει να είσαι υπερήρωας».



    Άρα ίσως δούμε ολίγο από Ultimate εκδοχή, όπου σημειωτέον, οι 4 Φανταστικοί αποκτούν τα υπερφυσικά μπλουμπλίκια τους όχι επειδή έπεσαν σε κοσμική καταιγίδα κατά την διάρκεια διαστημικής αποστολής, αλλά γιατί πήγε στραβά ένα πείραμα τηλεμεταφοράς ύλης από άλλη διάσταση. 

    Α, και επιπλέον σ’ αυτή την έκδοση του Marvel κόσμου, είναι και νεαρότερα τα μέλη της 4μελούς ομάδας, στα 21, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Kinberg:

    «Οπωσδήποτε θα αφηγηθούμε μια ιστορία νεαρότερων ηρώων, απ’ ότι έκαναν τα προηγούμενα φιλμ - θα είναι μεγαλύτεροι από λύκειο, αλλά όχι πολύ ώριμοι για τον κόσμο. 
    Αν μη τι άλλο, αυτή θα είναι μια ιστορία ηλικιακής ωρίμανσης». 

    Υπόψη ότι για το νέο φιλμ επιλέχθηκε ως ‘Αόρατη Γυναίκα’ η Kate Mara (η νέα δημοσιογράφος στο ‘House of Cards’), ως ‘Κύριος Φανταστικός’ ο Miles Teller (‘That Awkward Moment’), ο κάποτε ‘Billy Elliot’, Jamie Bell ως ‘Πράγμα’, ενώ για τον ‘Ανθρώπινο Πυρσό’ διάλεξαν τον έγχρωμο Michael B. Jordan (πάλι καλά που έχει και το ‘Β’ στη μέση και δεν του ζητάνε αυτόγραφα για τότε που έριχνε καρφώματα με τους Μπουλς). 

    Την μεγαλύτερη αρχι-νέμεση της ομάδας, τον Doctor Doom –που στις ταινίες του Story, υποδυόταν ο  Julian McMahon από τις ‘Μάγισσες’ και το ‘Νip/Tuck’– εδώ θα ερμηνεύσει ο 32χρονος Βρετανός Toby Kebbell, ο ‘Αγήνορας’ της ‘Wrath of the Titans’. 

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αποκαλύψεις για τη νέα ταινία των Fantastic Four! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top