F Jersey Boys trailer: Ο Clint Eastwood μαλάκωσε... - FilmBoy Jersey Boys trailer: Ο Clint Eastwood μαλάκωσε... - FilmBoy
  • Latest News

    Jersey Boys trailer: Ο Clint Eastwood μαλάκωσε...


    Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Clint Eastwood είναι ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες, η επιλογή του όμως να "υιοθετήσει" ένα παγκόσμιο μουσικό smash hit φάνηκε κάπως περίεργη. 

    Η αλήθεια είναι πως το να σκεφτούμε τον Eastwood να σκηνοθετεί μια ταινία γεμάτη δημοφιλή τραγουδάκια ...μάλλον δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο. 

    Όμως το πρώτο trailer για τα Jersey Boys είναι πλέον εδώ για να κάνει τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα. 

    Από αυτή τη μικρή γεύση της ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου, παίρνουμε μια ιδέα για το πώς θα είναι η μουσική version του Eastwood για τους Frankie Valli and the Four Seasons, το γκρούπ που ξεκίνησε από τους δρόμους του New Jersey και έφτασε να παίζει σε μία από τις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της ιστορίας. 

    Βασισμένοι στο trailer, διακρίνουμε κάπως τη σκηνοθετική ματιά του Eastwood

    Τα σκοτεινά μαύρα χρώματα μαζί με τα πολύχρωμα φωτεινά, τα πολύ γνωστά και αγαπημένα τραγούδια σε συνδυασμό με το χειρισμό της κάμερας δίνουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα που πιθανόν να οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη ταινία. 

    Βέβαια το κατά πόσο ο κόσμος θα πάει να παρακολουθήσει μια ταινία με άγνωστους πρωταγωνιστές και μόνο δυνατό χαρτί το τίτλο της, είναι μια άλλη ιστορία. 

    Στη ταινία Jersey Boys θα πρωταγωνιστήσουν οι  John Lloyd Young, Erich Bergen, Michael Lomenda, Vincent Piazza και Christopher Walken.  

    Αυτή είναι η official σύνοψη της ταινίας: 
    «Από το σκηνοθέτη Clint Eastwood έρχεται στη μεγάλη οθόνη το βραβευμένο με Tony Award μιούζικαλ "Jersey Boys". 

    Η ταινία μας δείχνει της ιστορία τεσσάρων νεαρών αγοριών που ξεκινάνε από το New Jersey και δημιουργούν το ιστορικό rock group του 1960 "The Four Seasons". 
    H ιστορία με τις δοκιμές και τους θριάμβους των αγοριών "συντροφεύεται" από πολύ γνωστά μουσικά κομμάτια όπως τα "Sherry," "Big Girls Don't Cry," "Walk Like a Man," "Dawn," "Rag Doll," "Bye Bye Baby," "Who Loves You," και πολλά ακόμα».

    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.

    Δήμητρα Διαμαντούλη.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jersey Boys trailer: Ο Clint Eastwood μαλάκωσε... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top