F Ξεκινά γυρίσματα το βρετανικό θρίλερ Containment στα χνάρια του The Purge - FilmBoy Ξεκινά γυρίσματα το βρετανικό θρίλερ Containment στα χνάρια του The Purge - FilmBoy
  • Latest News

    Ξεκινά γυρίσματα το βρετανικό θρίλερ Containment στα χνάρια του The Purge


    Άλλη μια ταινία, με θέμα το home invasion δείχνει να μπαίνει σε διαδικασία παραγωγής. 

    Πρόκειται για το Containment του οποίου ο τίτλος και μόνο είναι ιδανικός, για να περιγράψει το subgenre που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, με ταινίες από τις ΗΠΑ (The Purge, The Strangers, You’re Next), από τη Γαλλία (το εξαιρετικό Ils), και τώρα αυτή τη νέα παραγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία.

    Το δίδυμο των Casey Herbert (νικητής στα British Independent Film Awards του 2012 για τη μικρού μήκους ταινία Volume) και Pete Smyth της Bright Cold Day Films βρίσκονται στην παραγωγή, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο πρωτάρης σε ταινίες μεγάλου μήκους Neil West, σε σενάριο του David Lemon.

    Η υπόθεση αφορά έναν αγωνιζόμενο καλλιτέχνη που ξυπνά ένα πρωί και βρίσκει τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού του αμπαρωμένα από την εξωτερική πλευρά. 

    Στην αρχή το αντιμετωπίζει ως μια κακόγουστη φάρσα, στην πορεία όμως παρατηρεί μυστήριες φιγούρες με ολόσωμες στολές να κυκλοφορούν έξω και να επιτίθενται σε γείτονες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνον. 

    Θα επιχειρήσει να αντιδράσει, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως η πραγματική απειλή βρίσκεται μέσα στο σπίτι του.

    Το cast περιλαμβάνει τους Lee Ross, Sheila Reid, Andrew Leung, Gabriel Senior, William Postlethwaite, Louise Brealey και Pippa Nixon

    Η παραγωγή του Containment έχει ήδη ξεκινήσει στο Southampton, συνεπώς την περιμένουμε μέσα στον επόμενο χρόνο.

    Ας ελπίσουμε πως θα δώσει μια πνοή φρεσκάδας σε ένα subgenre που ήδη έχει αρχίσει να επαναλαμβάνεται σε επικίνδυνο βαθμό.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ξεκινά γυρίσματα το βρετανικό θρίλερ Containment στα χνάρια του The Purge Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top