F Third Person trailer: Ο Liam Neeson στο δράμα του Paul Haggis - FilmBoy Third Person trailer: Ο Liam Neeson στο δράμα του Paul Haggis - FilmBoy
  • Latest News

    Third Person trailer: Ο Liam Neeson στο δράμα του Paul Haggis


    Η νέα δραματική ταινία Third Person με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson μας δίνει μια πρώτη γεύση με το νέο της trailer. 

    Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό δράμα που ακολουθεί τρεις διαφορετικές ιστορίες που διαδραματίζονται στο Παρίσι, τη Ρώμη και τη Νέα Υόρκη.
     

    Κάθε ιστορία εκτυλίσσεται και φανερώνει αργά τα μυστικά της και τη σχέση της με τον Michael (Liam Neeson), έναν συγγραφέα που το τελευταίο του βιβλίο απορρίπτεται από τους εκδοτικούς οίκους και αφήνει τη γυναίκα του (Kim Basinger) για να πάει στο Παρίσι και να σκεφτεί για τη ζωή και την καρίερα του.
     

    Η νέα ταινία του Paul Haggis (Crash, The Next Three Days) έχει πολύ δυνατό καστ (Olivia Wilde, Mila Kunis, Maria Bello, Adrien Brody, James Franco) αλλά ακόμα δεν μας έχει πείσει αν θα είναι κάτι παραπάνω από μια απλή δραματική ταινία, παρόλες τις συμμετοχές της σε φεστιβάλ.
     

    Περιμένουμε περισσότερα νέα για την κυκλοφορία του Third Person και ελπίζουμε όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα να δικαιωθούν για τη συμμετοχή τους στην ταινία. 

    Σας αρέσει το trailer;


    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Third Person trailer: Ο Liam Neeson στο δράμα του Paul Haggis Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top