F Veronica Mars trailer: Η Kristen Bell επιστρέφει στα παιδικά της χρόνια - FilmBoy Veronica Mars trailer: Η Kristen Bell επιστρέφει στα παιδικά της χρόνια - FilmBoy
  • Latest News

    Veronica Mars trailer: Η Kristen Bell επιστρέφει στα παιδικά της χρόνια


    Έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε που βγήκε στον αέρα το Veronica Mars, η τηλεοπτική σειρά με την neo-noir έφηβη ντετέκτιβ, και η έλλειψη από τους πολλούς οπαδούς της οδήγησε στη μαζική επιτυχία στο Kickstarter για τη δημιουργία της ταινίας.

    Μόλις 10 μήνες χρειάστηκαν από τότε που ο Rob Thomas ζήτησε την οικονομική συνδρομή των φανς μέσω Kickstarter, και σήμερα βγήκε το επίσημο trailer.

    Και προφανώς, έχει όλα όσα θα ήθελαν οι …light οπαδοί: ρομάντζο, μυστήριο, δράση, ίντριγκα και φυσικά cameo από πολλούς αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς.

    Στη νέα ταινία, η Veronica (Kristen Bell), σπουδαία δικηγόρος πια, επιστρέφει ως Ιδιωτική Ντετέκτιβ μετά από αρκετά χρόνια έξω από το παιχνίδι.

    Παρά την υγιή σχέση της με τον Piz (Chris Lowell), δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να βοηθήσει τον παλιό έρωτα της, Logan (Jason Dohring) όταν αυτός κατηγορείται για φόνο.

    Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γυρίσει πίσω στα reunion και να πέσει πάνω σε πρώην φίλους και εχθρούς.

    Το Veronica Mars βγαίνει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 14 Μαρτίου.
    Δείτε το trailer και τα λέμε.




    Veronica Mars trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Veronica Mars trailer: Η Kristen Bell επιστρέφει στα παιδικά της χρόνια Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top