F Fleming: The Man Who Would Be Bond trailer: Η ζωή του δημιουργού του James Bond - FilmBoy Fleming: The Man Who Would Be Bond trailer: Η ζωή του δημιουργού του James Bond - FilmBoy
  • Latest News

    Fleming: The Man Who Would Be Bond trailer: Η ζωή του δημιουργού του James Bond


    Ένα από τα πολλά υποσχόμενα αν και μίνι τηλεοπτικά πρότζεκτ που θα δούμε τη νέα χρονιά, θα αφορά άμεσα τον Ian Fleming, δημιουργό του James Bond.

    Η παραγωγή της Sky Atlantic είναι μία δραματική μίνι σειρά που θα χωριστεί σε τέσσερα μέρη, με πρωταγωνιστή τον Dominic Cooper, στο ρόλο του Ian Fleming και την Lara Pulver (του Da Vinci's Demons), ως Βαρόνης Ann O'Neill που άλλαξε τη ζωή του Fleming για πάντα.

    Η ιστορία θα ακολουθεί τη ζωή του μελλοντικού συγγραφέα την περίοδο που ήταν ένας αποτυχημένος χρηματιστής που ζούσε από τους πλούσιους γονείς του, ύστερα από μια αποτυχημένη στρατιωτική καριέρα και ουσιαστικά θα πρόκειται για την ιστορία του πόσο απελπισμένα ήθελε ο Fleming να είναι κάποιος που δεν θα μπορούσε να είναι, δημιουργώντας έτσι τον χαρακτήρα του James Bond.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Mat Whitecross, υποψήφιος για BAFTA με το The Road to Guantanamo ενώ στο καστ θα συμμετάσχουν οι Annabelle Wallis, Lesley Manville, Anna Chancellor, Samuel West και ο Rupert Evans (τον θυμόμαστε κάποτε ως πράκτορα John Myers στο πρώτο Hellboy).

    Θυμίζουμε πως ο Fleming, πριν γίνει συγγραφέας εργάστηκε στον κόσμο της κατασκοπείας κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και όπως θα δείτε από το trailer υπάρχει αρκετό κατασκοπικό υλικό από το οποίο έχουν αντλήσει, με λίγα φανταστικά στοιχεία για να φαίνεται πιο κουλ η ιστορία του ανθρώπου που ήθελε να είναι ο χαρακτήρας που δημιούργησε.

    Το Fleming: The Man Who Would Be Bond θα ξεκινήσει να προβάλλεται κανονικά στις 29 Ιανουαρίου από το BBC America και από trailer δείχνει εξαιρετικά στυλάτο και υποσχόμενο.

    Η γνώμη σας;


    Kostas Tsokos.


     
    Fleming: The Man Who Would Be Bond trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fleming: The Man Who Would Be Bond trailer: Η ζωή του δημιουργού του James Bond Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top