F Dead Snow: Red vs. Dead trailer: Ναζί και ζόμπι στο Sundance - FilmBoy Dead Snow: Red vs. Dead trailer: Ναζί και ζόμπι στο Sundance - FilmBoy
  • Latest News

    Dead Snow: Red vs. Dead trailer: Ναζί και ζόμπι στο Sundance


    Λίγες ώρες πριν βγει η χρονιά και δύο βδομάδες περίπου πριν την έναρξη του Sundance Film Festival 2014, έκανε την εμφάνιση του το πρώτο teaser trailer του Dead Snow: Red vs. Dead, του δεύτερου μέρους των εκ Νορβηγίας προερχόμενων Ναζί/Ζόμπι - και αν δώσουμε βάση στο γνωμικό "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός" τότε η νέα χρονιά, όσον αφορά τα του horror-ant, προμηνύεται ιδιαίτερα αιματοβαμμένη!

    Ο μοναδικός επιζών από την πρώτη επίθεση των καταραμένων Ναζί, έρχεται ξανά αντιμέτωπος με ένα ακόμα μεγαλύτερο στρατό από ζόμπι. 


    Αυτή τη φορά όμως θα έχει τη βοήθεια τόσο της The Zombie Squad, μίας Αμερικάνικης συμμορίας που απαρτίζεται από επαγγελματίες δολοφόνους ζόμπι, αλλά και ενός "μέλους" του εχθρού που θα βάλει και αυτό το ...χεράκι του.

    Η σκηνοθεσία είναι και πάλι του Tommy Wirkola, που μετά την επιτυχία του πρώτου Dead Snow απέκτησε πρόσβαση στα μεγάλα μπάτζετ του Χόλιγουντ και μας έδωσε το 2013 το κάτω του μετρίου, Hansel & Gretel: Witch Hunters


    Για το Dead Snow: Red vs. Dead όμως το μπάτζετ προσγειώθηκε στα $6 εκατομύρια (το πρώτο κόστισε $800.000), με μέρος του ποσού να προέρχεται από crownfunding.

    Στο καστ έχουμε και πάλι τον Vegar Hoel στον ρόλο του Martin και τον πλαισιώνουν οι Martin Starr (This Is the End), Ingrid Haas (Scott Pilgrim vs. the World), Jocelyn DeBoer, Derek Mears (Percy Jackson: Sea of Monsters) και Amrita Acharia (The Devil's Double).

    Η πρεμιέρα του Dead Snow: Red vs. Dead είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιανουαρίου, στο Midnight section του Sundance Film Festival 2014, που διοργανώνεται από 16 έως 26 Ιανουαρίου σε Park City, Salt Lake City, Ogden και Sundance στη Utah.


    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dead Snow: Red vs. Dead trailer: Ναζί και ζόμπι στο Sundance Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top