F Maleficent trailer: Η Angelina Jolie στο νέο παραμύθι της Disney - FilmBoy Maleficent trailer: Η Angelina Jolie στο νέο παραμύθι της Disney - FilmBoy
  • Latest News

    Maleficent trailer: Η Angelina Jolie στο νέο παραμύθι της Disney


    "I know who you are. You've been watching over me my whole life".

    "I know you're there. Your shadow, it's been following me ever since I was small. Don't be afraid."

    Μπορεί η Disney να έχει επικεντρωθεί στα ψηφιακά animation εδώ και αρκετά χρόνια, όμως δεν έχει πάψει να εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο τους ήρωες και τις κακιές πρωταγωνίστριες από τα κλασικά της, παραδοσιακά animation.

    Προτού δούμε να ζωντανεύουν ξανά οι Cinderella και Cruella, προηγείται η Maleficent για την οποία είχαμε μάθει εδώ και αρκετό διάστημα.

    Το Maleficent υπόσχεται να μας πει την ιστορία της Ωραίας Κοιμωμένης αλλά από την οπτική γωνία της κακιάς μάγισσας που είδαμε στην κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1959.

    Στην ιστορία της ταινίας, η Maleficent ήταν στα νιάτα της μία ευγενική γυναίκα με μία ήρεμη, ειδυλλιακή ζωή μέσα στο δάσος όπου έμενε για πολλά χρόνια.

    Όταν ένας στρατός άρχισε να απειλεί την αρμονία της γης της, η Maleficent αποφασίζει να προστατεύσει το μόνο πράγμα που λατρεύει, το ήρεμο δάσος, αλλά γρήγορα προδίδεται.

    Αμέσως η γλυκιά γυναίκα θέτει νέο σκοπό στη ζωή της και δεν είναι τίποτα άλλο από την εκδίκηση.

    Στο πρώτο teaser δεν θα δείτε και πολλά, παρά μόνο λίγες ανταλλαγές διαλόγων ανάμεσα στην Ωραία Κοιμωμένη/Aurora και την Maleficent με την τελευταία να βγάζει πράσινους καπνούς από τα χέρια της και να υφαίνει κλαδιά και δέντρα που μπλέκονται μεταξύ τους (αλλά και τον γνωστό περιστρεφόμενο μυτερό τροχό που θα κοιμήσει την Aurora).

    Αρκετά σκοτεινή παραμυθένια και goth ατμόσφαιρα σε μια ταινία που θα μπορούσε να είχε αναλάβει και ο Tim Burton, αν και τα ψηφιακά εφέ βγάζουν λίγη ψευτιά λες και βγήκαν απευθείας από σκηνή animated ταινίας.

    Να δούμε πως θα γράφει ως δράκαινα δηλαδή, αν τελικά μεταμορφωθεί...

    Στον ομότιτλο πρωταγωνιστικό ρόλο η Angelina Jolie, με την υπερταλαντούχα Elle Fanning ως Aurora και δίπλα τους οι Sharlto Copley, Juno Temple, Sam Riley, Miranda Richardson, Imelda Staunton και άλλοι.

    Το σενάριο είναι των Paul Dini (Batman Arkham videogames, Batman:The Animated series) και Linda Woolverton (Alice In Wonderland) ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Robert Stromberg, μέχρι πρότινος σχεδιαστής εφέ στα Avatar, Alice in Wonderland και art director στο Oz The Great and Powerful, με τον John Lee Hancock (Snowhite and The Huntsman, The Blind Side) να έχει αναλάβει τα συμπληρωματικά γυρίσματα του περασμένου Οκτώβρη.

    Η ημερομηνία μεταφέρθηκε από 2 Ιουλίου του 2014 στις 30 Μαίου, λόγω αλλαγής στην ημερομηνία του The Good Dinosaur (δες εδώ).

    Μέχρι τότε δείτε το πρώτο teaser από τα Walt Disney Studios και αφήστε γνώμες.


    Kostas Tsokos.


    Maleficent trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Maleficent trailer: Η Angelina Jolie στο νέο παραμύθι της Disney Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top