F Συμπληρώνεται το cast του Maleficent με την νεράιδα Angelina Jolie - FilmBoy Συμπληρώνεται το cast του Maleficent με την νεράιδα Angelina Jolie - FilmBoy
  • Latest News

    Συμπληρώνεται το cast του Maleficent με την νεράιδα Angelina Jolie

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Πέντε ακόμα ηθοποιοί υπέγραψαν για το Maleficent, το οποίο θα αργήσουμε ακόμα να το δούμε, αλλά όπως φαίνεται το casting έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

    Πριν λίγες μέρες, αναφέραμε ότι ο Sharlto Copley βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει, αλλά η ύπαρξη των Kenneth Cranham, Lesley Manville, Miranda Richardson, Sam Riley και Imelda Staunton, είναι δεδομένη στο φιλμ.

    Θυμίζω ότι σε αυτή την ταινία θα παρακολουθήσουμε την ιστορία της Ωραίας Κοιμωμένης, υπό το πρίσμα της κακιάς της υπόθεσης, Maleficent (Angelina Jolie).

    Ο Kenneth Cranham (Valkyrie, Made in Dagenham) θα παίξει τον βασιλιά από την κοινότητα τον ανθρώπων που με τις μηχανογραφίες του, θα προσπαθήσει ...



    ...να κατατροπώσει τον κόσμο των νεράιδων.

    Τις δύο νεράιδες-φρουρούς, Fittle και Knotgrass, οι οποίες προσέχουν την πριγκίπισσα Aurora (Elle Fanning), θα υποδυθούν οι Lesley Manville (Another Year) και Imelda Staunton (The Awakening και Harry Potter franchise) αντίστοιχα.


    Η εκπληκτική Miranda Richardson (Made in Dagenham και Harry Potter franchise) θα υποδυθεί την βασίλισσα των νεράιδων Ulla και θεία της Maleficent. 


    Τέλος, ο Sam Riley (Franklyn) θα έχει τον ρόλο του υπηρέτη της Maleficent, ονόματι Diaval, ο οποίος έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε κοράκι. 

    Η σκηνοθεσία θα ανήκει στον Robert Stromberg, το σενάριο στην Linda Woolverton και η ταινία έχει προγραμματίσει την έξοδό της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Μαρτίου 2014.

    Πώς σας ακούγεται;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Συμπληρώνεται το cast του Maleficent με την νεράιδα Angelina Jolie Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top