F Αναβολή για το The Good Dinosaur και αλλαγές στον προγραμματισμό Disney-Pixar - FilmBoy Αναβολή για το The Good Dinosaur και αλλαγές στον προγραμματισμό Disney-Pixar - FilmBoy
  • Latest News

    Αναβολή για το The Good Dinosaur και αλλαγές στον προγραμματισμό Disney-Pixar


    Το The Good Dinosaur είναι ένα από τα επόμενα σχέδια της Pixar μετά από τα πρόσφατα Brave και Monster's University και πρόκειται για την ιστορία φιλίας του Arlo ενός γιγάντιου έφηβου Απατόσαυρου με ένα μικρό αγόρι ονόματι Spot, εκτυλισσόμενο σε μια εναλλακτική εκδοχή της πραγματικότητας, στην οποία οι δεινόσαυροι ζουν ακόμα.

    Τις φωνές τους είχαν κλείσει για να δανείσουν οι Neil Patrick Harris, Bill Hader, John Lithgow, Frances McDormand, Judy Greer και Lucas Neff ενώ η ταινία ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει 30 Μαϊου του 2014.

    Τελικά, μετά και από την πρόσφατη αποχώρηση του σκηνοθέτη Bob Peterson, οι υπεύθυνοι στην Pixar θα συνειδητοποίησαν πως χρειάζεται παραπάνω χρόνος για το πρότζεκτ.

    Έτσι αποφασίστηκε η μετακίνηση της ταινίας για ...18 μήνες μετά, στις 25 Νοεμβρίου του 2015, κάτι που έφερε σαν αποτέλεσμα αρκετές αλλαγές στον προγραμματισμό της εταιρείας.

    Αρχικά το sequel του Finding Nemo με την ονομασία Finding Dory θα μετακινηθεί με τη σειρά του από την ημερομηνία του Νοέμβρη, στις 17 Ιουνίου του 2016 ενώ την θέση του The Good Dinosaur και της ημερομηνίας για 30/5 του 2014, θα ανοίξει το Maleficent με την Angelina Jolie.

    Σαν αποτέλεσμα, δεν θα κυκλοφορήσει καμία ταινία της Pixar για έναν χρόνο, κάτι που είχε να συμβεί από το 2005 και αν θέλετε μια γνώμη μόνο καλό είναι αυτό προκειμένου να δοθεί λίγο παραπάνω χρόνος στα σχέδια της Pixar.

    Άλλωστε έχουμε να δούμε πραγματικά καλό animation της εταιρείας, από το 2010 και το Toy Story 3.


    Kostas Tsokos.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αναβολή για το The Good Dinosaur και αλλαγές στον προγραμματισμό Disney-Pixar Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top