F +1 (Plus One) trailer #2: Το non-horror του Ντένη Ηλιάδη - FilmBoy +1 (Plus One) trailer #2: Το non-horror του Ντένη Ηλιάδη - FilmBoy
  • Latest News

    +1 (Plus One) trailer #2: Το non-horror του Ντένη Ηλιάδη


    Έφτασε επιτέλους η ώρα για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ντένη Ηλιάδη "+1" και η IFC Midnight εντείνει την προώθηση της, με ένα αποκαλυπτικά σέξι και βίαια τριπαρισμένο Red Band Trailer.

    Ήδη οι πρώτες κριτικές που ανέβηκαν σε IMDb και Rotten Tomatoes είναι ιδιαίτερα θετικές και ελπίζουμε και εδώ σε μια προβολή της ταινίας (μάλλον πάει για Νοέμβρη).

    Τρεις κολεγιακοί φίλοι πάνε στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς, με τον κάθε έναν από αυτούς να ψάχνει για κάτι διαφορετικό: αγάπη, σεξ και μια απλή ανθρώπινη σχέση.

    Όταν ένα υπερφυσικό φαινόμενο διαταράσσει το πάρτι, ένα φιτίλι ανάβει και θα τους οδηγήσει στην πιο παράξενη νύχτα της ζωής τους.

    Καθώς οι τρεις φίλοι αγωνίζονται να βρουν αυτό που ψάχνουν, το πάρτι έχει πάρει μια επικίνδυνη στροφή προς το χάος και η αμφισβήτηση για το αν μπορούν να παραμείνουν φίλοι ή αν μπορούν ακόμη και να μείνουν ζωντανοί μεγαλώνει.
    Το καστ περιλαμβάνει τους: Rhys Wakefield (The Purge), Ashley Hinshaw (Chronicle), Natalie Hall, Rhoda Griffis (The Hunger Games).

    Η ταινία θα κάνει μια limited release στις αμερικάνικες αίθουσες αλλά και ταυτόχρονη έξοδο σε VOD από τις 20 Σεπτεμβρίου. 


    Αναδημοσίευση από Horrorant.



    +1 (Plus One) trailer #2 από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: +1 (Plus One) trailer #2: Το non-horror του Ντένη Ηλιάδη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top