F Οι περιπέτειες του νεαρού Commissioner Gordon στη νέα σειρά της Fox, με τίτλο Gotham! - FilmBoy Οι περιπέτειες του νεαρού Commissioner Gordon στη νέα σειρά της Fox, με τίτλο Gotham! - FilmBoy
  • Latest News

    Οι περιπέτειες του νεαρού Commissioner Gordon στη νέα σειρά της Fox, με τίτλο Gotham!


    Με την σειρά Agents of S.H.I.E.L.D. της Marvel να πραγματοποιεί πριν λίγες μέρες το ντεμπούτο της και να λαμβάνει πολύ καλές κριτικές, φαίνεται πως η DC θέλησε να προχωρήσει άμεσα στα δικά της σχέδια.

    Γνωρίζουμε για τον Arrow που θα ξεκινήσει οσονούπω τη 2η σεζόν του, αλλά και για τον Flash που θα τον δούμε εκεί σε τρία επεισόδια και πιθανότατα θα πρωταγωνιστήσει σε δική του spin-off σειρά.

    Τα νεότερα που μόλις μάθαμε από το Deadline είναι πως η Fox σκοπεύει να ξεκινήσει μία νέα σειρά με πιθανό τίτλο Gotham και πρωταγωνιστή τον James Gordon!

    Το πιλοτικό επεισόδιο που λογικά θα οδηγήσει και σε full season, θα αναλάβει ο Bruno Heller, δημιουργός του The Mentalist, ο οποίος θα γράψει την ιστορία και το σενάριο και θα εκτελέσει χρέη executive παραγωγού.


    Τα μόνα που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως ο Batman δεν θα εμφανιστεί στη σειρά, η οποία θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια του Gordon αλλά και των διάσημων κακών της Gotham, με τον Gordon να βρίσκεται ακόμα στη θέση του ντετέκτιβ, αρκετά χρόνια πριν γνωρίσει τον Batman.

    Ο Commissioner James Gordon είναι μια δημιουργία των Bill Finger και Bob Kane, δημιουργών του Batman και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Detective Comics νο 27 (1939), στο ίδιο τεύχος που πρωτοεμφανίστηκε και ο Σκοτεινός Ιππότης ενώ οι live action εκδοχές που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, είναι του Neil Hamilton από την cheesy αλλά αγαπημένη σειρά Batman των '60's και φυσικά η πιο πρόσφατη του Gary Oldman από την τριλογία ταινιών του Christopher Nolan.

    Η Warner Bros TV λέγεται πως ψαχνόταν καιρό για μια σειρά με κεντρικό χαρακτήρα κάποιον από το σύμπαν του Batman και πως είχε στα σκαριά ένα τέτοιο σχέδιο για παραπάνω από ένα χρόνο, μόνο που τελικά θα το αναλάβει η Fox η οποία και διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα των χαρακτήρων από την εποχή της σειράς των '60's.

    Αναμένουμε ανακοινώσεις για το καστ αν και περισσότερο ανυπομονώ για τα origins των κακών.

    Αν πρόκειται για κάτι κοντινό στο κλίμα της σειράς Gotham Central των Greg Rucka και Ed Brubaker με λίγο από Long Halloween ...δεν θα με χάλαγε καθόλου!


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι περιπέτειες του νεαρού Commissioner Gordon στη νέα σειρά της Fox, με τίτλο Gotham! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top