F Divergent trailer: Ο αγώνας για τη διαδοχή του Hunger Games άρχισε - FilmBoy Divergent trailer: Ο αγώνας για τη διαδοχή του Hunger Games άρχισε - FilmBoy
  • Latest News

    Divergent trailer: Ο αγώνας για τη διαδοχή του Hunger Games άρχισε


    Είναι απολύτως κατανοητό για τα στούντιο να προσπαθούν να βρουν το επόμενο  Hunger Games, αλλά η απογοητευτική πορεία του Mortal Instruments: City of Bones στο box office της Αμερικής (κακός οιωνός και η ακύρωση της δημοσιογραφικής προβολής στην Ελλάδα…) μας θυμίζει ότι κάτι τέτοιο είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις.

    Για κάθε ένα Hunger Games - ή Harry Potter ή Twilight – θα υπάρξουν πολλά Beautifull Creatures, The Host, I’m Number Four και άλλες τέτοιες αποτυχίες.

    Μία από τις επόμενες ταινίες που θα προσπαθήσει να γίνει το νέο The Hunger Games είναι το Divergent, με πρωταγωνίστρια τη Shailene Woodley (ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στην "επόμενη Jennifer Lawrence") ως μια νεαρή γυναίκα που ζει στο δυστοπικό Σικάγο.

    Σε αυτή τη φουτουριστική κοινωνία, οι πολίτες ενηλικιώνονται δηλώνοντας υποταγή σε μία από τις πέντε φατρίες.

    Η ηρωίδα μας θα αφήσει την οικογένειά της για να ενταχθεί στους Daredevils of Dauntless, ωστόσο αυτή δεν είναι μια σωστή επιλογή.

    Βλέπετε, η κοπέλα είναι μία Divergent, ένα άτομο που μπορεί να χωρέσει σε περισσότερες από μία ομάδες, και αυτό την καθιστά επιπλέον επικίνδυνη.

    Μαζί με τη Shailene Woodley παίζει και η Kate Winslet ως ηγέτης της κοινότητας, μαζί με τους Miles Teller, Theo James, Ashley Judd (αγαπημένη …αλλά χαμένη), Ray Stevenson, Maggie Q και άλλοι.

    Το πρώτο trailer έκανε πρεμιέρα στα MTV Video Music Awards την Κυριακή, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στη συνέχεια.




    Divergent trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Divergent trailer: Ο αγώνας για τη διαδοχή του Hunger Games άρχισε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top