F Benedict Cumberbatch και John Malkovich για τους ...Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης - FilmBoy Benedict Cumberbatch και John Malkovich για τους ...Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης - FilmBoy
  • Latest News

    Benedict Cumberbatch και John Malkovich για τους ...Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης


    Κάθε επιτυχημένη animation ταινία που σέβεται τον εαυτό της, οφείλει να διαθέτει ορισμένους β' ρόλους από χαρακτήρες-ζωάκια που θα κλέβουν την παράσταση.

    Πρόκειται για ένα από εκείνα τα σταθερά σεναριακά στοιχεία παραγωγών αναλόγου ύφους, που δεν γίνεται να λείπει.

    Το Despicable Me της Universal θα έχει την τιμή να εκτοξεύσει στις αίθουσες το δικό του spin-off με τα αξιαγάπητα Minions που θα κυκλοφορήσουν το 2014, και όπως φαίνεται κάτι ανάλογο ετοιμάζεται από την Dreamworks για τους πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης, οι οποίοι έχουν ήδη τη δική τους τηλεοπτική σειρά από το 2008.

    Το σενάριο του The Penguins of Madagascar έχουν αναλάβει οι τηλεοπτικοί Michael Colton και John Aboud, με σκηνοθέτη τον Simon J. Smith του Bee Movie, το αρχικό καστ θα επιστρέψει (υποθέτουμε) σε γκεστ ρόλους, ενώ μόλις προστέθηκαν και οι Benedict Cumberbatch, John Malkovich.

    Ο Malkovich θα υποδυθεί τον κακό της ταινίας ενώ ο Cumberbatch ένα ζώο που δουλεύει για την ...CIA και προσπαθεί να εντοπίσει τον κακό.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται για 27 Μαρτίου του 2015

    Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Benedict Cumberbatch και John Malkovich για τους ...Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top