F Diana trailer: Η Naomi Watts πιο λαμπερή από ποτέ - FilmBoy Diana trailer: Η Naomi Watts πιο λαμπερή από ποτέ - FilmBoy
  • Latest News

    Diana trailer: Η Naomi Watts πιο λαμπερή από ποτέ


    Δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει άλλη μια ταινία-ημιβιογραφία για το πρόσωπο της Diana μετά από άπειρες τηλεταινίες, άρθρα και ντοκιμαντέρ, αλλά αφού δεν θα αφορά βρετανικές 'προσωπικότητες' τύπου Θάτσερ  ...ας ρίξουμε μια ματιά.

    Όπως και στα πρόσφατα My Week With Marilyn και το Hithcock, έχουμε μια περίπτωση βιογραφίας που θα εστιάζει σε μια πολύ συγκεκριμένη περίοδο ενός δημοσίου προσώπου.

    Αυτή τη φορά θα αφορά τα τελευταία δύο χρόνια της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, με άλλα λόγια την περίοδο της ζωής της αφότου χώρισε από τον Πρίγκιπα Κάρολο.

    Όπως θα δείτε κι από το trailer, η ταινία θα εστιάζει κυρίως στην μυστική σχέση της με τον Πακιστανό καρδιοχειρούργο Dr. Hasnat Khan (Naveen Andrews, Lost, The Brave One, Planet Terror) αλλά και τον Dodi Al Fayed (Cas Anvar, Argo, The Source Code, Transformers 2), με τους παραγωγούς να υπόσχονται μια ταινία που θα προσφέρει ένα νέο συναρπαστικό φως σε μία από τις εμβληματικές γυναίκες-δημόσια πρόσωπα όλων των εποχών.

    To σενάριο είναι του θεατρικού συγγραφέα Stephen Jeffreys σε μια παραγωγή των Robert Bernstein και Douglas Rae της Ecosse Films (Wuthering Heights, Becoming Jane, Charlotte Gray, Nowhere Boy), ενώ τους υπόλοιπους ρόλους συμπληρώνουν οι Βρετανοί Douglas Hodge (Robin Hood) και Juliet Stevenson (Mona Lisa Smile, Desert Flower).

    Θυμίζουμε πως η αρχική ονομασία της ταινίας ήταν Caught in Flight ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Κροατία, Μοζαμβίκη, Νότια Αγγλία και διάφορες περιοχές γύρω και έξω από το Λονδίνο.

    Η παγκόσμια πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη στο Λονδίνο για τις 5 Σεπτεμβρίου ενώ η κανονική διανομή θα γίνει στις 20 του ίδιου μήνα.

    Για την Αμερική δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι και στα μέρη μας θα φτάσει 28 Νοεμβρίου.

    Μέχρι τότε μένει να δούμε αν ο σκηνοθέτης Oliver Hirschbiegel (Downfall, Das Experiment) θα παραδώσει μια έστω συμπαθητική δουλειά ή θα συνεχίσει στο δρόμο του The Invasion.

    Το trailer πάντως φαίνεται συμπαθές με την λαμπερή Naomi Watts να αποτελεί για μια ακόμα αφορά ερμηνευτική εγγύηση.

    Κάτι τέτοιες προσπάθειες όμως συνήθως καταλήγουν ασφαλή ταινιάκια που θα τραβήξουν μετά από καιρό την θείτσα και την γκόμενα του κομμωτηρίου στο σινεμά (και αν κάνω λάθος, διορθώστε με!).

    Όπως και να έχει, ας ευελπιστούμε σε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.


    Kostas Tsokos.

     
    Diana trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Diana trailer: Η Naomi Watts πιο λαμπερή από ποτέ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top