F Πολλές οι προσθήκες στο cast του Interstellar από τον Christopher Nolan - FilmBoy Πολλές οι προσθήκες στο cast του Interstellar από τον Christopher Nolan - FilmBoy
  • Latest News

    Πολλές οι προσθήκες στο cast του Interstellar από τον Christopher Nolan


    Φαντάζομαι πως ότι φέρει το όνομα Nolan κινεί άμεσα την περιέργεια των απανταχού σινεφάν ανά την υφήλιο.

    Για το Interstellar μαθαίναμε νέα ανά τακτά διαστήματα που αφορούσαν περισσότερο το καστ, καθώς είναι γνωστή η πάγια τακτική του Nolan να μην αποκαλύπτει και πάρα πολλά για την υπόθεση.

    Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η νέα του προσπάθεια θα είναι sci-fi που θα αφορά μια ομάδα ανθρώπων και το ηρωικό διαστρικό ταξίδι που θα πραγματοποιήσουν, προκειμένου να κατανοήσουν τα απώτερα άκρα του σύμπαντος και της επιστήμης (πιο συγκεκριμένα τα πεδία βαρύτητας και τις σκουληκότρυπες).

    Το καστ μέχρι στιγμής περιελάμβανε τους Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Bill Irwin, Mackenzie Foy, John Lithgow και Casey Affleck, με τελευταίες προσθήκες τους Topher Grace και Wes Bentley, ενώ σύμφωνα με το The Wrap, πριν λίγες μέρες προστέθηκαν στους παραπάνω οι David Oyelowo (Jack Reacher), David Gyasi (Cloud Atlas)  αλλά και ο Elyes Gabel (ο Rakharo του Game of Thrones).

    Η επόμενη ταινία του Nolan μετά το Dark Knight Rises και πρώτη δική του εκτός του Bat franchise μετά το...Ινσκέψιον (λέγε με και Inception) θα είναι ξανά σε σενάριο δικό του και του αδερφού του Jonathan, με την γυναίκα του Emma Thomas να συμμετέχει σε μια παραγωγή των Syncopy Films, Warner και Paramount.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται για 7 Νοεμβρίου του 2014.

    Προσωπικά μετά το ζευγαράκι Prestige (2006) και Dark Knight (2008), δεν έχω ευχαριστηθεί εξίσου τις επόμενες δύο δουλειές του Nolan, αλλά ό,τι φέρει το όνομα του ξέρουμε πως είναι ήδη πολυαναμενόμενο και θα αναμένουμε με περιέργεια τα επόμενα νέα.


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πολλές οι προσθήκες στο cast του Interstellar από τον Christopher Nolan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top