F TRANSFORMERS: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ - TRANSFORMERS 2 - FilmBoy TRANSFORMERS: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ - TRANSFORMERS 2 - FilmBoy
  • Latest News

    TRANSFORMERS: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ - TRANSFORMERS 2


    **********   5/10

    Οποιοσδήποτε άντρας που σέβεται τον τίτλο του ως τέτοιος, με έστω την στοιχειώδη αίσθηση του ωραίου και με ελάχιστη  ποσότητα τεστοστερόνης μέσα του, γνωρίζει το όνομα Megan Fox.

    Αυτή η μελαχρινή ‘οπτική υπερπαραγωγή’, με τα γαλάζια μάτια και τα 8 τατουάζ, που χαρακτηρίζεται ως next Angelina Jolie (ατυχέστατα, είναι μακράν καλύτερη) και με τίτλους να τη συνοδεύουν σαν Sexiest Woman on Earth(...και όχι μόνο), πρωταγωνιστεί στη δεύτερη ταινία με θέμα τα παιχνίδια που σε εκθέτουν, μιας και νομίζεις ότι αγοράζεις αγωνιστικό αμάξι στο μπόμπιρα και σου βγαίνει μπιζουτιερα!

    Το Transformers 2, κινηματογραφικό παιδί του Michael Bay (Armageddon, Bad Boys, Pearl Harbour),με πάνω από 200 εκ. δολάρια κόστος και γυρίσματα κάτω ακριβώς από τις πυραμίδες της Γκιζας, είναι το blockbuster του καλοκαιριού των DreamWorks/Paramount που εν μέσω κωμωδιών και ελέω Megan, πιθανότατα θα βγάλει τα λεφτά του σχετικά εύκολα.

    Ειδικά αν ο εν λόγω πειρασμός συνεχίσει να κάνει εμφανίσεις όπως στη πρεμιέρα της ταινίας στο Βερολίνο, όπου το Egotastic ήταν εκεί, ένα πολύ ...σοβαρό, έγκυρο και καθ’όλα κινηματογραφικό site, το οποίο εμπιστεύομαι για την ...ενημέρωση μου!

    Μαζί της παίζει ο Shia LaBeouf που τον είδαμε πρόσφατα στο Eagle Eye και που ας με συγχωρέσει αλλά είναι πολύ λίγος για παρτενέρ της.
    Ίσως χρειαζόταν ένας πιο μάτσο man για το ρόλο, αλλά σίγουρα η ίδια η Megan χρειάζεται κάποιον άλλον στη real life δίπλα της, από τον nerd David του σήριαλ  Beverly Hills (αν είναι δυνατόν!).
    Ο πρωταγωνιστής μάλιστα, στουκαρε με το αυτοκίνητο του και έσπασε το χέρι του, με αποτέλεσμα να αναβληθούν τα γυρίσματα για 2-3 βδομάδες.

    Ο Michael Bay δε τσιγκουνεύτηκε καθόλου και χρησιμοποίησε μέχρι και έξι F-16 μαχητικά για μια σκηνή, όπου έπρεπε να ανατιναχτούν πρόχειρα παραπήγματα στην έρημο της Ιορδανίας.

    Όσο για την υπόθεση, ο πόλεμος για τη κυριαρχία στη Γη έληξε στο πρώτο, ένας νέος πόλεμος για τη κυριαρχία του Γαλαξία αρχίζει στο δεύτερο, ένας άλλος φαντάζομαι θα αρχίσει στο τρίτο που βρίσκεται ήδη στα σκαριά.
    Δε με νοιάζει, αρκεί να μην αλλάξει το cast.

    Παγκόσμια πρεμιέρα και στην Ελλάδα στις 24 Ιουνίου.

    Δείτε την Megan Fox...το trailer ήθελα να πω.       
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRANSFORMERS: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ - TRANSFORMERS 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top