F Ο Mark Strong στο ρόλο του Lex Luthor στο Man of Steel 2‏; - FilmBoy Ο Mark Strong στο ρόλο του Lex Luthor στο Man of Steel 2‏; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Mark Strong στο ρόλο του Lex Luthor στο Man of Steel 2‏;


    Μετά την εισπρακτική επιτυχία του Man of Steel, η Warner Bros και το επιτελείο του Ανθρώπου από Ατσάλι έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν τα επόμενα σχέδια τους.

    Μέσα σε αυτά φυσικά θα είναι και οι καινούριοι κακοί, με την μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης σε reboot εκδοχή, να διεκδικεί ο Lex Luthor.

    Οι πρώτες φήμες που ακούγονται θέλουν τον σκηνοθέτη Zack Snyder και την Warner να επιθυμούν διακαώς τον Mark Strong που έχει παίξει ουκ ολίγους  ρόλους κακών στην καριέρα του ...βασικά σχεδόν και μόνο κακούς έχει παίξει τώρα που το σκέφτομαι (Body of Lies, Sherlock Holmes, Kick-Ass, John Carter και τα συναφή).

    Παραμένει ακόμη άγνωστο, το αν έκανε προσφορά το στούντιο στον ηθοποιό και αν ο Lex Luthor θα εμφανιστεί ως ο κεντρικός κακός, είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί όπως και να έχει, μετά την "κλείσε ματάκι και το έχασες" εμφάνιση του κτιρίου της LexCorp.

    Ο σεναριογράφος David S. Goyer δουλεύει αυτό το διάστημα πάνω στο πρώτο σεναριακό προσχέδιο, με τον Christopher Nolan να ακούγεται πως δεν θα έχει και τόση επίβλεψη αυτή τη φορά και το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η προπαραγωγή για το sequel πιθανολογείται να ξεκινήσει κάπου ανάμεσα σε Οκτώβρη με Δεκέμβρη του φετινού έτους, με πιθανή κυκλοφορία για το 2015.

    Θυμίζουμε πως ο Mark Strong που έχει αρχίσει να τυποποιείται αλλά παραμένει..."strong" σε τέτοιους ρόλους (pun intended), έχει παίξει και τον ρόλο του Sinestro στο Green Lantern που ήταν επίσης βασισμένο σε κόμικ της DC, χαρακτήρας που γνωρίζουμε από τα κόμικ αλλά και από τα post credits της ταινίας, πως εξελίχθηκε σε villain.

    Υποθετικά ο αποτυχημένος Green Lan...turd δεν πιάνεται όμως και θα περιμένουμε ίσως(;) άλλο ένα reboot και για αυτόν τον ήρωα.

    Ποια η γνώμη σας για τον Mark Strong ως Lex Luthor και ποιον ηθοποιό ή άλλον κακό θα προτιμούσατε να δείτε;


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Mark Strong στο ρόλο του Lex Luthor στο Man of Steel 2‏; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top