F Ο νέος Terminator περνάει στα χέρια της Paramount;‏ - FilmBoy Ο νέος Terminator περνάει στα χέρια της Paramount;‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο νέος Terminator περνάει στα χέρια της Paramount;‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μιλήσαμε σε πρόσφατο ποστ για τις δηλώσεις του Άρνι, ο οποίος επιβεβαίωσε πως το σενάριο του 5ου Εξολοθρευτή συνεχίζει να γράφεται κανονικά.

    Τα νεότερα που μάθαμε από το The Wrap είναι πως οι εταιρείες παραγωγής Skydance Productions (Mission Impossible: Ghost Protocol, Jack Reacher) και Annapurna Pictures (Lawless, Zero Dark Thirty) που παρέλαβαν το franchise από τη Halcyon, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις συνεργασίας με την Paramount Pictures.

    Θυμίζουμε πως το σενάριο γράφεται από τους Patrick Lussier, σκηνοθέτη των Drive Angry και My Bloody Valentine 3D, και Laeta Kalogridis (Shutter Island, Pathfinder) που είχε συνεργαστεί και στο Avatar του James Cameron...
     


    Μην ξεχνάμε ότι η Paramount ...


    ...κρύβεται πίσω από πολλά franchises, όπως Mission Impossible, Star Trek, Transformers, G.I.Joe αλλά και το επερχόμενο World War Z.

    Τι λέτε;
    Θα βρεθεί άραγε σε πιο σίγουρα χέρια το franchise του Εξολοθρευτή, αν ευδοκιμήσει αυτή η συνεργασία;

    (Update)
    Μια συνεργασία που μάλλον ευδοκίμησε καθώς ο Arnold δήλωσε πως η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα Γενάρη ή Φλεβάρη του 2014 και τον ίδιο να περιμένει οσονούπω να πιάσει το σενάριο στα χέρια του.

    Οπότε ...θα έχουμε αρκετά νεότερα τις επόμενες μέρες.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο νέος Terminator περνάει στα χέρια της Paramount;‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top