F Price Check - FilmBoy Price Check - FilmBoy
  • Latest News

    Price Check


    Άλλη μία αμερικανίδα ηθοποιός που συμπαθώ και που δεν λάμπει στη πρώτη σειρά των παραγωγών του Hollywood, είναι η Parker Posey.

    Ακούραστη στη κωμωδία, συνήθως σε πνευματώδεις χαρακτήρες, απέκτησε μια σχετική φήμη στη δεκαετία του '90, ως πρωταγωνίστρια (σε νεαρή ηλικία) διαφόρων κομεντί, με πιο γνωστό μάλλον το Party Girl.

    Αυτό το κορίτσι έχει αναγνωριστεί ως η original βασίλισσα του ανεξάρτητου κινηματογράφου, και είναι από τις εξαιρέσεις του Hollywood καθώς θα μπορούσε εύκολα να βρίσκεται στο stardom με τα διαπιστευτήριά της, αλλά αντ 'αυτού επιλέγει να ρισκάρει (...και να διασκεδάζει) σε ανεξάρτητες ταινίες.

    Μια τέτοια είναι και το Price Check του Michael Walker, μία indie dramedy στην οποία κρατά τον κυριότερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια ρόλο …αλλά δεν πρωταγωνιστεί.

    Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Pete (Eric Mabius), πατέρας ενός νεαρού αγοριού και σύζυγος της Sara (Annie Parisse, One for the Money), ο οποίος εδώ και πολύ καιρό έχει εγκαταλείψει το όνειρό του να εργαστεί στη μουσική βιομηχανία και να κυνηγήσει την οικονομική σταθερότητα, εβρισκόμενος σε μια θέση υπαλλήλου μιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ...




    Από τον επαγγελματικό του λήθαργο τον βγάζει η Susan (Parker Posey, Happy Tears), νέα αφεντικίνα του τμήματος που υπόσχεται να ταρακουνήσει την εταιρεία με τις ριζοσπαστικές ιδέες της, καθώς αμέσως συμπαθεί τον Pete για το εντυπωσιακό του έργο και την εκπαίδευση του.

    Η οικογένεια αρχίζει να παίρνει τα πάνω της.
    Παίρνοντας αύξηση αλλά και περισσότερες ευθύνες, ο Pete αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι την καθημερινότητά του, ενώ η Sara καλύπτει τα αυξανόμενα χρέη τους με το έξτρα εισόδημα.




    Ωστόσο, ενώ ο Pete παίρνει τον ρόλο του executive πολύ σοβαρά, η Susan αρχίζει να επεμβαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή του, και σύντομα υποκινεί μια σεξουαλική σχέση που ένας εργαζόμενος δύσκολα αρνείται, δυσχεραίνοντας την ήδη αδιέξοδη κατάσταση στο χώρο εργασίας.

    Η πίεση ενισχύεται και από τον πρόεδρο της εταιρείας Bennington (Edward Herrmann, Bucky Larson: Born to Be a Star), ο οποίος προορίζει τον Pete για μια σημαντική προαγωγή.

    Παίζουν ακόμη ο Josh Pais (Arbitrage), ο Remy Auberjonois (Fair Game), η Amy Schumer (Seeking a Friend for the End of the World) και άλλοι.

    Το Price Check έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance τον Ιανουάριο του 2012, και οι κριτικές που πήρε ήταν οι περισσότερες θετικές.


    Ωστόσο, προβλήθηκε σε ελάχιστες αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου 2012.
    Το τίμημα του ανεξάρτητου σινεμά.

     
    Price Check trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Price Check Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top