F Ο Σβάρτζι μιλάει για Terminator 5, Legend of Conan και το sequel του Twins, Triplets! - FilmBoy Ο Σβάρτζι μιλάει για Terminator 5, Legend of Conan και το sequel του Twins, Triplets! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Σβάρτζι μιλάει για Terminator 5, Legend of Conan και το sequel του Twins, Triplets!


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Τελειώνοντας τη θητεία του ως Governator (λέγε με και Κυβερνήτη της Καλιφόρνια) ο Arnold Schwarzenegger επανήλθε κανονικά στο ρόλο με τον οποίο ανέθρεψε γενιές και γενιές πορουκλοφαν: αυτός του πρωταγωνιστή δικών του ταινιών δράσης αλλά και επικών franchise.

    Είναι αλήθεια πως ενώ τα Terminator 5 και ο νέος Conan προχωράνε κανονικά, βρίσκονται πολύ μακριά από το να τα δούμε στη μεγάλη οθόνη, με τα νέα να προχωράνε πιο αργά απ'όσο θα βαδίζει ο Άρνι σε καμιά δεκαριά χρόνια (άντε ας του βάλουμε μερικά ακόμη, αφού δείχνει να το παλεύει).

    Φαίνεται όμως πως ο Σβάρτζι εισάκουσε τις επιθυμίες μας για περαιτέρω εξελίξεις και έτσι σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Metro UK δήλωσε:



    "Αυτή τη στιγμή είμαι ανακατεμένος σε τρία πρότζεκτ τα σενάρια των οποίων, γράφονται αυτό το διάστημα.

    Όσον αφορά το Terminator 5, γράφεται τη στιγμή που μιλάμε και το άλλο είναι μια ταινία του Conan που σχεδιάζει η Universal.

    Η τρίτη είναι το sequel στο Twins, που θα ονομάζεται Triplets.

    Το καθένα θα είναι σχετικά διαφορετικό σε σχέση με ότι προηγήθηκε.
    Στο Triplets για παράδειγμα ...ο τρίτος δίδυμος θα είναι ο Eddie Murphy, οπότε ...βγάλτε τα συμπεράσματα σας."

    Όχι και πολλα παραπάνω απ'όσα ξέραμε δηλαδή και απλά ο Άρνι επιβεβαίωσε πως τα σενάρια των ταινιών συνεχίζουν να γράφονται κανονικά.

    Για τον 5ο Εξολοθρευτή γνωρίζουμε πως οι Patrick Lussier (Drive Angry) και Laeta Kalogridis (Shutter Island, Pathfinder) είναι υπεύθυνοι για το σενάριο, ενώ η παραγωγή θα είναι μια συνεργασία των Skydance Productions (Mission Impossible: Ghost Protocol, Jack Reacher, G.I. Joe:Retaliation, Star Trek:Into Darkness) και Annapurna Pictures (Lawless, The Master, Killing Them Softly, Zero Dark Thirty) που παρέλαβαν το franchise από τη Halcyon.



    Όσο για τον...Σιλι-Κόναν τον Βάρβαρο και το καινούριο The Legend of Conan, ξέρουμε πως θα είναι απευθείας sequel του παλιού, κλασικού που είχε σκηνοθετήσει ο John Milius, αγνοώντας όχι μόνο το πρόσφατο κάκιστο reboot με τον Jason Momoa αλλά και το ορίτζιναλ sequel Conan The Destroyer.

    Μετά από ένα απλώς φιλότιμο αλλά όχι και τόσο εμπορικά επιτυχημένο όσο θα περίμεναν Terminator: Salvation και ένα πραγματικά κάκιστο reboot στον Conan τον βάρβαρο που μας άφησε...μάρμαρο (Conan The Barbarian), μένει να δούμε τι παραπάνω έχει να προσφέρει ο γερο-Άρνι στα θρυλικά αυτά franchise.

    Να του παραδεχτούμε πως αντέχει και προσπαθεί αλλά είναι αλήθεια πως δεν πείθει πλέον σαν action star και κινδυνεύει να χαρακτηριστεί γραφικός (The Last Stand).

    Ας ελπίζουμε τα ήδη ξεχειλωμένα franchise, να μην προλάβουν να καταντήσουν περισσότερο γραφικά, μέχρι να δούμε τις συνέχειες τους.

    Προσωπικά, έναν ακόμα Εξολοθρευτή με Σβάρτζι ή χωρίς, θα τον ήθελα πάντως...
    Εσείς;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Σβάρτζι μιλάει για Terminator 5, Legend of Conan και το sequel του Twins, Triplets! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top