F Οικονομική αναμέτρηση Gary Oldman - Harrison Ford στο trailer του Paranoia - FilmBoy Οικονομική αναμέτρηση Gary Oldman - Harrison Ford στο trailer του Paranoia - FilmBoy
  • Latest News

    Οικονομική αναμέτρηση Gary Oldman - Harrison Ford στο trailer του Paranoia


    Είναι σίγουρο ότι το κοινό περιμένει με ενθουσιασμό να δει κάποιο από τα μεγάλα comic-based blockbuster φέτος το καλοκαίρι – όπως κάθε καλοκαίρι - αλλά ίσως να υπάρχει χώρος για μια κινηματογραφική αναμέτρηση του Gary Oldman με τον Harrison Ford, σε ένα ενδιαφέρον οικονομικό θρίλερ.

    Από τον σκηνοθέτη Robert Luketic έρχεται το Paranoia, με πρωταγωνιστή τον Liam Hemsworth που υποδύεται τον Adam Cassidy, ένα νέο κι ελπιδοφόρο εργαζόμενο στην The Wyatt Corporation.

    Χωρίς να το πολυκαταλάβει, γίνεται κατάσκοπος της εταιρείας, και αργότερα ένα πιόνι σε ένα μεγάλο εταιρικό παιχνίδι, μεταξύ δύο μεγιστάνων (Ford και Oldman).

    Ο Adam πρέπει να βρει έναν τρόπο να σταματήσει το αφεντικό του (Oldman), ο οποίος δε σταματάει σε τίποτα προκειμένου να κερδίσει ένα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων πλεονέκτημα.

    Το Paranoia βγαίνει στις ΗΠΑ στις 16 Αυγούστου.
    Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, και δε φαίνεται καθόλου κακό.
    Συμφωνείτε;




    Paranoia trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οικονομική αναμέτρηση Gary Oldman - Harrison Ford στο trailer του Paranoia Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top