F Drive Angry 3D - FilmBoy Drive Angry 3D - FilmBoy
  • Latest News

    Drive Angry 3D

    Θα έχετε ακούσει ήδη πολλά άσχημα για το Drive Angry 3D, ότι δηλαδή είναι μια ανόητη χαζοπεριπέτεια της σειράς ‘Με λένε Nicholas Cage και κάνω ό,τι να’ναι’ , χωρίς να εξαιρείται το FilmBoy.

    Άλλωστε το trailer που είδαμε τον Οκτώβρη, κάποια τηλεοπτικά σποτ αλλά και οι ίδιοι οι συντελεστές φωνάζουν ότι για κάτι τέτοιο πρόκειται.

    Το ερώτημα που ισχύει εδώ όμως είναι αν το Drive Angry 3D είναι συγχρόνως και ελαφρώς διασκευαστικό, έξυπνο και εν τέλει μια καλή ανόητη χαζοπεριπέτεια.

    Γιατί και αυτό το είδος των ταινιών μπορεί να σε κάνει να περάσεις καλά.
    Σπάνια, αλλά γίνεται.

    Αντί-ηρωας στο Drive Angry 3D είναι ο οξύθυμος John Milton (Nicholas Cage), ένας τύπος που έχει διαφύγει από τις φυλακές Υψίστης Ασφαλείας όπου ήταν κλεισμένος, για να εμποδίσει έναν παράφρονα ονοματι Jonah King (Billy Burke από το Eclipse) από το να εκτελέσει μια τελετουργική θυσία του εγγονού – βρέφος του.

    Δεδομένου ότι ο παρανοϊκός ψευδό-Μεσσίας είναι αυτός που σκότωσε με σκληρό τρόπο την κόρη του και του συζύγου της, ο θυμός του γίνεται μεγαλύτερος.

    Για καλή του τύχη (και για δική μας) πέφτει ...




    ...επάνω σε μια καλλίγραμμη ξανθιά σερβιτόρα (Amber Heard) που θα του δανείσει το αυτοκίνητο της και θα δείρει και η ίδια κάποιους κακούς.

    Στο πέρασμα του το φονικό ντουέτο αφήνει νεκρούς και βαριά τραυματισμένους και ο μοναδικός στόχος του είναι να βρει τον King πριν την επόμενη Πανσέληνο. 


    Ωστόσο, στο κατόπι τους βρίσκεται κι ένα διαβολικό τσιράκι του King με το παρατσούκλι Ο Λογιστής (William Fichtner από το Date Night), ένας κομψός εκπρόσωπος θανάτου που έχει σαν αποστολή του να σταματήσει τον Milton.

    Συνδυασμός εξωπραγματικής ιστορίας και δράση για πολύ υψηλά αποθέματα αδρεναλίνης, το Drive Angry 3D είναι η ταινία που θα ήθελε να είναι το Death Proof του Quentin Tarantino.

    Στα υπέρ εμφανίζεται και η 70’s αισθητική σε ολόκληρο το φιλμ.

    Αμερικάνικα old cars, ξύλο και μεταφυσικό μαζί σε ένα τρισδιάστατο φιλμ που όσες πιθανότητες έχει να σας ενθουσιάσει, άλλες τόσες έχει να κλάψετε τα λεφτά σας.

    Γι’αυτό και οι κριτικές του είναι μοιρασμένες.

    Έκανε πρεμιέρα στην Αμερική τη περασμένη εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου και ...πάτωσε.

    Αν αναλογιστεί κανείς την αυξημένη τιμή στο εισιτήριο λόγω 3D, τα $ 5 εκατομμύρια στο τριήμερο (9η θέση στο box office) κρίνονται απελπιστικά.

    Στην Ελλάδα ξεκινάει σήμερα, 3 Μαρτίου.   


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Drive Angry 3D Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top